Startsida / Inlägg

Bianca Ingrossos kärleksbesked

av tramsfrans

Foto: Shimoda Media 

Ingen kan väl ha missat att Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen haft ett turbulent förhållande genom åren! Paret har gjort slut åtminstone sex gånger, men har i slutändan alltid hittat tillbaka till varandra eftersom deras kärlek är så stark.

I en vlogg på Youtube tar Bianca upp att hon tidigare fått frågan om hon någon gång haft känslor för någon annan än Phillipe, men på den frågan kommer Bianca med ett betryggande besked.

”Nej, det har jag inte. Jag har ju träffat andra och varit på dejt och sånt där, men aldrig varit nära att bli ihop. Jag har bara haft känslor för Phillipe.” 

Man pratar ofta om kärlek vid första ögonkastet, men jag hade blivit förvånad om det hade funnits tid för Bianca att hinna bli kär i någon annan!

Tiden efter ett uppbrott kan alltid vara jobbig, och det är vanligt att man inte känner sig supersugen på att kasta sig in i en ny seriös relation. Eftersom Bianca och Phillipe alltid har blivit ihop igen så är det inte särskilt märkligt att det inte hunnits med någon ny seriös relation under de korta tidsluckorna som de inte har varit tillsammans.

Bianca och Phillipes uppbrott hör dock till det förflutna, och det är nog bäst att fokusera på framtiden istället! För Bianca och Phillipe kan det ibland bli lite svårt att göra just det, eftersom de inspelade avsnitten av Wahlgrens värld sänds ett halvår efteråt. Detta innebär att relationsstatusen i programmet inte alltid har stämt överens med den nuvarande, vilket måste vara tufft att se på.

I augusti gav Bianca ett kryptiskt besked om den nuvarande säsongen av Wahlgrens värld kommer bli hennes sista. En fördel med att sluta filma är att privatlivet hade blivit mer hemligt, och att hon slipper se eventuella relationsproblem på tv några månader senare. Fortsättning följer!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Hanna Lindström
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB