Startsida / Inlägg

Elin Härkönens Let’s Dance-önskan

av tramsfrans

Foto: Hannes Holm/breakitmakeit

Det är lång tid kvar tills nästa säsong av Let’s Dance, och det är oklart om TV4 börjat leta efter potentiella deltagare. Det hör inte till vanligheterna att kändisar öppet berättar att de vill vara med i Let’s Dance utan att ha blivit kontaktade, men i en frågestund på Instagram så berättar träningsinfluencern Elin Härkönen att hon hoppas på att någon gång bli tillfrågad.

På frågan om huruvida hon ska vara med i Let’s Dance så svarar Elin följande.

”En dröm jag har. Så jag hoppas få frågan någon dag” 

Elin har tidigare varit med i ”Elitstyrkans hemligheter” på TV4, och om det är någonting som kanalen gillar så är det att låta samma personer vara med i flera olika tv-program! En eventuell medverkan i Let’s Dance känns helt klart inom räckhåll med tanke på att hon redan är inne i loopen!

Många kändisar har klagat på hur tufft Let’s Dance kan vara, både på ett fysiskt och psykiskt plan. Därför så är det troligtvis en stor fördel att redan ha varit med i ”Elitstyrkans hemligheter”, eftersom det programmet går ut på att bryta ner folk till deras absoluta bristningsgräns på bästa sändningstid. Klarar man av att vara med i ett sånt program så borde en rumba inte bli några större problem!

Nu har TV4 förhoppningsvis fått informationen att Elin Härkönen gärna vill vara med i nästa säsong av Let’s Dance. Med tanke på att programmet har sänts i 15 år så blir det allt svårare att hitta personer som inte redan har varit med i programmet eller tackar nej varje år, så det kan förhoppningsvis underlätta med någon som frivilligt anmäler sitt intresse för programmet långt i förväg.

Programmet brukar alltid dra igång på våren, så det finns gott om tid att tjata på andra potentiella deltagare. Med tanke på att Carola tackade ja till att vara med efter att ha dissat programmet i femton år så är ingenting omöjligt!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB