Startsida / Inlägg

Özz Nûjen i åksjukedrama över Atlanten

av tramsfrans

Foto: Discovery+

Svenska kändisar fortsätter alltjämt att riskera livet för tv-tid, och ett program som blivit lite av en långkörare är ”Över Atlanten” på Kanal 5. För tredje året i rad ska ett antal svenska kändisar korsa världshavet i segelbåt, men de får tack och lov hjälp av någon som faktiskt kan segla!

Första avsnittet har premiär ikväll på Kanal 5, och om ni undrar om någon spydde i första avsnittet så kan jag bekräfta det nu! Aftonbladet Nöje rapporterar om Özz Nûjens uppkastning tre kilometer bort från Kanarieöarnas kust.

”Özz Nûjen spyr flera gånger medan de andra tittar på och kommenterar.

– Jävlar. Shit. Stackaren. Redan? Det här kommer ju bli en sån jävla åktur för honom, den här resan, konstaterar Markoolio.”

Det är aldrig roligt att spy, och det blir inte bättre när någon filmar samtidigt som Markoolio kommenterar allt som händer! Att höra att det kommer bli ännu värre framöver är troligtvis det sista man behöver höra när man ligger böjd över relingen.

En fördel med att kräkas är dock att man oftast mår bättre efteråt, vilket också hände Özz.

”Efter att det han konsumerat åkt ut genom fel ände konstaterar han glatt att han mår bra igen.

– Det var skönt. Nu mår jag mycket bättre. Det här var bra, nu kör vi! 18 dagar till, nästan vrålar han fram med en segergest.”

Med tanke på att Özz redan ställt upp i ”Den stora hälsoresan och kört träningsprogrammet 16 weeks of hell så är han van att utsätta kroppen för stora prövningar. En seglats över Atlanten i 18 dagar är ingenting när man har plågat sig själv på marken i 16 veckor!

Özz spya är redan nu Kristallen-material, men mitt favoritögonblick från Över Atlanten kommer alltid vara den första säsongen då Viktor Frisk frågade åt vilket håll horisonten låg när de var ute på öppet hav. Sjövana behöver alltså inte vara ett krav för att segla över Atlanten, bara man har med sig rätt sällskap!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB