Startsida / Inlägg

Bachelorette-Julia om kärlekslivet

av tramsfrans

Foto: TV4/CMore

Ingen kan väl ha missat att Sverige för första gången har fått en Bachelorette! Livscoachen och den andliga vägledaren Julia Franzén reste i våras ner till Rhodos för att dejta 20 killar samtidigt, och i höst får vi se hur det gick på TV4.

Huruvida Julia faktiskt träffade sitt livs kärlek i programmet är såklart hemligt, men i en intervju med Aftonbladet sätter Julia fem plus på sitt kärleksliv och säger följande.

”– Jag är väldigt lycklig i mitt kärleksliv. Det är jag.”

Det är glädjande att Julia sätter ett så högt betyg på kärlekslivetoch förhoppningsvis innebär det att hon har träffat någon i programmet! Rent historiskt så har svenska Bachelor inte direkt ett övertygande facit när det gäller varaktig kärlek. Den enda varaktiga relationen som uppstått i programmet var den mellan Pär och Rebecca som var med i programmet 2015, men den relationen tog slut 2019. Däremot så har många Bachelors hittat kärleken precis efter de varit med i programmet, eftersom programmet är en 40 timmar lång kontaktannons där man får visa hur romantisk man är. Julia fortsätter.

”– Jag kan avslöja mitt kärleksliv till jul tror jag, och då kommer jag kunna flytta ihop med en eventuell kille. För om jag träffat någon nu så kan jag inte flytta ihop med honom än.”

Den stora nackdelen med att hitta kärleken på tv-inspelning är att man behöver smyga med relationen i flera månader tills dess att programmet har sänts! Det blir inte direkt bättre om man är nykär och vill vara med personen hela tiden, eftersom man helst inte ska synas offentligt.

Oavsett hur det går med kärleken så är iallafall karriären på topp! Julia sätter fyra plus och säger följande.

”–Det som är bra med ’Bachelorette’ är att man är aktuell hela året, så det är bra för mitt varumärke.”

Här är det svårt att inte hålla med! Så som jag skrev tidigare så är programmet mer eller mindre en enda stor reklamfilm för alla fina egenskaper som man besitter. Bachelors brukar betona hur de absolut inte är intresserade av kändisskap och att de enbart är med i programmet för att hitta evig kärlek, men Julia talar iallafall klarspråk när hon pratar om sig själv som varumärke. Den ärligheten tycker jag är uppfriskande! Lagom till jul så kan vi utvärdera hur det har gått, både med kärleken och utvecklingen av varumärket!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB