Startsida / Inlägg

Bachelor 2021 – dubbel chans till kärlek!

av tramsfrans

Foto: TV4

Det börjar närma sig premiär för en ny säsong av Bachelor, och idag offentliggjorde TV4 vilka kvinnor som rest ner till Rhodos i jakten på evig kärlek!

Precis som senaste säsongen så är det två Bachelors istället för en, vilket innebär att tjejerna själva kan välja vem de vill gå på dejt med. Senaste säsongen så var den andra Bachelorns ankomst en nyhet för alla, inklusive den första Bachelorn, vilket kanske inte landade jättebra. Den här gången kör TV4 med öppna kort från början, och i en kommentar meddelar programmets exekutiva producent Jonathan Nordin följande.

”- Det visade sig att förra säsongens upplägg där tjejerna fick möjligheten att dejta två killar var mycket lyckat så vi kan även i år fortsätta att erbjuda dubbel chans till kärlek”

Jag håller med om att den förra säsongen hade högt underhållningsvärde, men eftersom ingen av ungkarlarna hittade någon varaktig kärlek i programmet så vet jag inte om man kan säga att det blev särskilt lyckat? I grunden så är det dock positivt med två Bachelors, eftersom det innebär att även killarna får anstränga sig och bjuda till om tjejerna ska fortsätta vara intresserade och inte börja snegla åt den andra killens håll. Ger man inte alla tjejer uppmärksamhet så är risken stor att de går till någon annan istället, precis som i världen utanför Bachelor!

Häromveckan släppte TV4 en trailer för den nya säsongen, där vi fick se en av killarna åka helikopter och förklara att han letar efter en tjej att bli gammal med. Allt verkar med andra ord vara som vanligt, eftersom alla killar i Bachelor måste ge sken av att de alltid åker helikopter trots att de har helt vanliga jobb.

Foto: TV4

Den nya säsongen av Bachelor har premiär 6 september, och jag längtar redan. Det återstår att se hur spännande dejter de lyckats få till, eftersom programmet spelades in i våras i Grekland när stora delar av landet var i lockdown. Förhoppningsvis så har de iallafall haft tur med vädret!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB