Startsida / Inlägg

Pernilla Wahlgrens show måste skrivas om

av tramsfrans

Foto: Lotte Fernvall

Jag har tidigare rapporterat om Pernilla Wahlgrens stora kärlekslycka, och att hon sedan några månader tillbaka lever lycklig tillsammans med ”skärgårdshunken” Christian Bauer!

Pandemin gav Pernilla tid över till att dejta eftersom hon inte behövt köra sin show ”Pernilla Wahlgren har Hybris” två gånger om dagen, men hennes nyfunna kärlek har också orsakat problem med showen. När Pernilla gästade Tilde de Paulas talkshow igår så frågade Tilde hur de ska lösa problemet att hela hennes show handlar om att Pernilla vill fortsätta turnera, samtidigt som hennes kollegor vill åka hem till sina familjer. I programmet medger Pernilla att det har ställt till det. Aftonbladet Nöje rapporterar.

”– Jag vet. Det är väldigt roligt att det blev ett problem verkligen att jag fick en pojkvän, säger hon och skrattar.”

Det är inte alltid som kärleken kommer med bra timing, och för Pernilla kan man minst sagt säga att det blev lite knepigt på ett professionellt plan! Alla kan nog relatera till att ha träffat rätt person vid fel tillfälle, men det är inte så vanligt att man har en färdigskriven scenshow som bygger på att man är singel och aldrig vill vara hemma!

”Någon som inte jublar åt att de måste göra om föreställningen är regissören Edward af Sillén, 38, som också gästar programmet.

– Under repperioden sa jag till dig ’det här känns svinbra, vi har premiär imorgon. En sak bara; bli inte ihop med någon’. Och nu sitter vi här, säger han.”

Det är lätt att skriva en show på temat ”evig singel”, men som tur är så är det också väldigt lätt att skriva en show där man driver om hur det är att vara nykär! Ständig kontakt på FaceTime, långa snack med vänner om hur fantastisk den nya killen är, och gissningsvis en hel del anspelningar på sex och samlevnad! Det sistnämnda har varit vanligt förekommande i Pernilla Wahlgrens tidigare shower, så det blir nog inga problem att förändra showen nu när det finns en äkta hunk med i bilden!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB