Startsida / Inlägg

Gunilla Perssons nya potentiella dejt

av tramsfrans

Foto: Stefan Mattsson

Jag har tidigare rapporterat om Gunilla Perssons kamp för att hitta kärleken! För exakt ett år sedan idag, den 26 juli 2020, rapporterade jag om Gunilla Perssons uttalande att hon ser sig själv som gift inom 24 månader. Nu har 12 av dessa månader passerat, vilket innebär att det börjar bli bråttom om målet ska uppfyllas.

Gunilla ligger dock inte på latsidan, utan letar aktivt med ljus och lykta efter potentiella män att ingå äktenskap med. Imorse la Gunilla upp en instagrambild på sig själv tillsammans med en stilig man och skrev följande.

”Här är en bild på en dating kandidat som var på besök idag, en läkare från norra Kalifornien, en svensk ättling med svenskt namn. Och jag kommer att sätta ut en hel del bilder på olika kandidater för jag tycker det är så roligt. Ni får säga vad ni tycker ? Jag går naturligtvis inte bara efter utseendet, men det är väl ändå en viktig ingrediens eftersom man ska vila ögonen på människan resten av livet.”

Oftast när en svensk kändis har börjat träffa någon ny så är det stort hemlighetsmakeri i början. Det är till exempel vanligt att man lägger ut instagramstorys och bilder med olika hintar. En bild på en middag för två, en bild när man håller personens hand, eller något annat som signalerar att man är med om något romantiskt. Gunilla Persson kör dock en annan taktik, och visar upp en potentiell pojkvän redan innan de har börjat dejta!

Att Gunilla ibland tenderar att gå händelser i förväg är dock ingen nyhet. När Gunilla var på besök i Stockholm 2019 berättade hon glatt för pressen att hon funnit kärleken i en norrman som också var på besök, men veckan efter kom beskedet att han slutat höra av sig.

Fler bilder på potentiella män är att vänta, och jag ser fram emot att få se utbudet av potentiella män till Gunilla Persson. Amerikansk dejtingkultur skiljer sig från den svenska, men vad jag vet så är det inte särskilt vanligt att man lägger ut bilder på de man kan tänka sig att träffa innan något ens är bestämt.

Det är tråkigt att Svenska Hollywoodfruar inte längre sänds, för det hade varit stor underhållning om samtliga dejter filmades. Förhoppningsvis ser något mediebolag potentialen i det här och skapar tv-programmet ”Den rätte för Gunilla”. Om 12 månader är det tänkt att bröllopsklockorna ska ringa, och det hade varit fantastiskt att få följa den resan!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB