Startsida / Inlägg

Isabella Löwengrips mediumbesvikelse

av tramsfrans

Foto: Jerker Ivarsson

Andlighet och spiritualitet har lockat människor sedan urminnes tider, och nutida svenska kändisar är inget undantag! En svensk kändis som tidigare i veckan fick upp ögonen för andevärlden är Isabella Löwengrip, som blev nyfiken på det spirituella efter att en främling kommit fram till henne på gatan. På sin blogg skriver Isabella följande.

”Jag ska gå till ett medium. Det kom fram en kvinna till mig på gatan och började prata med mig, hon sa att hon hade saker att säga till mig. Jag var SÅ skeptisk. Men så sa hon saker som ingen annan vet så jag tänker att jag ger henne en chans. Himla spännande! Jag uppdaterar er senare : – )”

Det är inte alla som skulle ta livsråd från främlingar som kommer fram på gatan, men Isabella släppte sin skepsis och bokade in ett möte. Det är oklart vad mediumet berättade för Isabella, men med tanke på att hon varit offentlig i halva sitt liv så är det kanske inte jättesvårt att hitta påståenden som skulle kunna stämma in hyfsat på hennes liv. Generellt så kan man säga lagom vaga påståenden som ”du har varit med om något svårt” eller ”det finns något som tynger dig” för att många personer ska känna sig sedda, vilket kan underlätta om man jobbar som medium.

Besöket hos mediumet slutade dock i besvikelse, och Isabella har nu fattat ett beslut inför framtiden.

”Jag var ju hos mediet igår. Det var inte mycket som stämde vilket var trist. Jag bestämde mig när jag gick därifrån att jag ska undvika dessa typer av människor igen. De är säkert fantastiska människor, det är inte det men jag har landat i att jag inte tror på sådant.”

Efter ett positivt första intryck så visade det sig tyvärr att det inte var så mycket som stämde trots allt, och hädanefter ska Isabella undvika ”dessa typer av människor”. Det är lite oklart exakt vad hon menar, men om hon syftar på främlingar som kommer fram på gatan och påstår att de vet hemligheter så tycker så jag det låter som ett bra beslut!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB