Startsida / Inlägg

Carola skadad i Stjärnorna på slottet

av tramsfrans

Foto: Magnus Sandberg

Den här veckan har varit inspelningsvecka för Stjärnorna på slottet, vilket har varit svårt att missa. Iallafall om man följer Carola på Instagram! Tillsammans med Per Andersson, Grynet Molvig, Marika Carlsson och David Lagercrantz har Carola befunnit sig på ett skånskt slott för att prata om sig själv.

Våren 2021 har varit turbulent för Carola, med avhopp från Let’s Dance och poängkaos i Eurovision Song Contest. Artisten såg därför sin medverkan i Stjärnorna på slottet som en chans att äntligen få tid till återhämtning!

Carola är känd för att ge järnet och få feeling, vilket innebär att hon flera gånger har skadat sig i olika tv-program. I Så mycket bättre 2014 skadade hon sitt knä i en cricketmatch med Ola Salo, och i årets Let’s Dance hade hon ont på inte mindre än sju ställen.

Häromveckan skrev jag att en eventuell skada i Stjärnorna på slottet skulle innebära ett sällan skådat hat-trick av skador i Sveriges största underhållningsprogram, och nu har det ofattbara hänt. På Instagram visar Carola upp ett stort blåmärke på armen.

Foto: Skärmdump Instagram

Blåmärket ska ha uppstått under en aktivitet som än så länge är hemlig, men Carola nämner att ”skydden hade varit bra att ha på sig”. Jag ska inte spekulera i vad det kan vara för typ av aktivitet, men kan konstatera att Carola återigen har gett allt i tv.

Blåmärket uppstod under den sista inspelningsdagen, vilket känns typiskt. Hon var så nära att inte dra på sig någon skada, men olyckan var framme när det bara var några timmar kvar av inspelningen!

Carola verkar vara okej trots omständigheterna, men jag önskar henne ändå en snabb läkningsprocess. Det är oklart om skadan fångades av kamerorna eller inte, men det kommer vi troligtvis att märka när programmet sänds om ett halvår. En sak är iallafall säker, och det är att Carola har drabbats av ett dråpligt hat-trick av skador i Sveriges största underhållningsprogram.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB