Startsida / Inlägg

Pernilla Wahlgren om dejten i Wahlgrens värld

av tramsfrans

Foto: Björn Lindahl

Jag har tidigare rapporterat om Pernilla Wahlgrens nya mystiska kärlek, och konstaterat att det är svårt att vara ihop med Pernilla om man inte gillar offentligheten och uppmärksamhet!

Det är fortfarande oklart vem den lycklige mannen är, men Pernilla har pratat om honom i varenda poddavsnitt av Wahlgren & Wistam under de senaste veckorna. Däremot kommer hon inte ställa några krav på att han ska vara med i Wahlgrens värld. Aftonbladet Nöje rapporterar.

”– Första dejten vi var på faktiskt så frågade han just det, och sa ’jag fattar inte hur det går till att ha en realityserie. Har ni folk som filmar er hela tiden?’ Jag svarade ’ja gud ja, hela tiden. Om du tittar runt dig just nu så sitter det kameror runt väggarna.’ säger Pernilla Wahlgren och skrattar.”

Med tanke på att många förhållandevis privata ögonblick har kommit med i Wahlgrens värld genom åren så är det ändå en befogad fråga från dejten! En av de mest bestående följetongerna i programmet har dessutom varit att Pernilla tycker det är skönt att vara singel, så att filma Pernilla på en riktig dejt som inte är stagead hade troligtvis varit ett drömscenario för produktionen.

”– Men vet du vad, det måste man verkligen inte, lägger hon till.

Att vara med i Wahlgrens värld är alltså än så länge inte något krav för att få dejta Pernilla, vilket känns rimligt. Han behöver inte vara med personligen i programmet, men däremot så kommer Pernilla att prata om allt som händer i synkar!

”Däremot har Pernilla Wahlgren pratat om vem hon dejtar i de inspelningar som just nu pågår av ’Wahlgrens värld’. Den säsongen släpps dock inte förrän i höst vilket betyder att Pernilla har gott om tid på sig att bestämma om det ska vara med i serien eller inte.”

Det känns lite ironiskt att Pernilla säger att det absolut inte finns några krav på att den nya kärleken måste vara med i Wahlgrens värld, men att det samtidigt verkar finnas en hel del material på när hon pratar om honom i olika synkar. Jag antar att allt är relativt!

Enligt Pernilla så är det helt upp till henne vad som kommer sändas och inte. Isåfall så har hon det lättare än sin dotter Bianca Ingrosso, som i vintras riktade hård kritik mot produktionen eftersom hon vinklats på ett sätt som inte stämmer överens med verkligheten.

I höst är det alltså premiär av den nya säsongen, och det återstår att se vad som klarar klippningen och kommer med i programmet! Bianca och Phillipe har tidigare haft en hel del problem med att de antingen hunnit bli ihop igen eller hunnit göra slut från inspelningen tills det att säsongen sänds, så vi får hoppas att Pernillas dejtande blir mer stabilt så att hon kan dela glädjen med alla tittare!

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB