Startsida / Inlägg

Hela kändis-Sverige bakar 2021

av tramsfrans

Foto: Cecilia Möller, TV4

Många kändisversioner av populära tv-program har blivit kortlivade historier, men ett program som tuffar på säsong efter säsong är kändisversionen av Hela kändis-Sverige bakar!

Nu har TV4 släppt årets deltagare, och precis som förra året tävlar kändisarna i par med varandra. TV4 har uppenbarligen inte särskilt höga tankar om deltagarnas bakkunskaper eftersom de inte låter någon baka på egen hand. Nedan ser ni årets namn, saxat direkt från pressmeddelandet!

Skådisarna Hanna Dorsin & Emma Peters

Landslagskollegorna Marcus Allbäck & Jesper Blomqvist

Influencer-familjen Margaux Dietz och mamma Eveline Dietz

Komikerna Ann Westin & Tobias Persson

Vännerna Kajsa Ernst & Hanna Hedlund

Margaux Dietz i all ära, men jag måste säga att jag är lite besviken över att de inte lyckades locka några större namn med tanke på förutsättningarna förra sommaren då programmet spelades in? Ingen kändis hade jobb, alla klagade på att de inte hade några inkomster, men ingen ville uppenbarligen ta på sig förklädet.

Jag har inget ont att säga om deltagarna som faktiskt tackade ja, men jag är förvånad över att inga mer kända personer är med på listan. Med tanke på att man lyckades locka Carola till Let’s Dance och Tommy Körberg till Så mycket bättre så trodde jag att det var tuffa tider för alla nu, men det finns uppenbarligen gränser.

TV4 har dock kokat soppa på en spik tidigare, så det kommer säkert bli bra ändå. En bidragande anledning till att programmet kunnat fortsätta under så många säsonger är troligtvis att det bara tar någon dag eller två att spela in, samt att man varken behöver gå ner i vikt (Biggest Loser VIP), bo i en 1800-talsstuga (Farmen VIP) eller korsa ett världshav (Över Atlanten) för att kunna skicka fakturan. Lättförtjänta pengar, helt enkelt.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB