Startsida / Inlägg

GVFÖ-deltagarnas nya bröllopsbesked

av tramsfrans

Foto: Privat

Årets säsong av Gift vid första ögonkastet gick i mål förra veckan, och till SVT:s och experternas stora lättnad så lyckades de matcha ihop ett par som fortfarande är gifta! Om man tittar på facit sedan programmet började sändas för några år sedan så är statistiken inte särskilt munter läsning, men de senaste säsongerna har man faktiskt lyckats matcha ihop tre par som fortfarande är gifta. Även om en rungande majoritet av äktenskapen slutar i skilsmässa så verkar det dock vara bra att vara med i programmet ändå, eftersom många verkar hitta kärleken i en ny partner lagom till ”vad hände sen?”-avsnittet.

Årets par som fortfarande håller ihop är Sofia och Anton, och under en intervju i Karlavagnen i Sveriges Radio under gårdagen avslöjade de att de har planer på att gifta om sig. Aftonbladet Nöje rapporterar.

”–Det kan kommer nog absolut bli ett andra bröllop, svarar han och fortsätter:

– Vi skulle vilja göra det med vår familj och vänner. Nu fick vi ju bjuda fem personer då kände vi ju inte varandra heller så det är klart det hade varit roligt att göra det igen.”

Att Anton och Sofia vill ha ett till bröllop kommer inte som en överraskning, och speciellt inte om man sett avsnittet där de gifte sig i tv. Mycket var såklart klippt, men det kändes som att SVT gjort sitt bästa för att få stämningen att framstå som så stel och trevande som möjligt. De andra parens bröllop såg betydligt roligare ut, men sen så gick det ju som bekant inte särskilt bra för dem. Alla kan ha ett roligt bröllop, men det viktigaste är ju som bekant det som händer efteråt!

Det är oklart när ett nytt bröllop kan gå av stapeln, men jag förstår att Anton och Sofia vill ordna ett rejält bröllop på deras egna villkor, utan en inslagsproducent på SVT som gör sitt bästa för att framställa dålig stämning. Jag önskar turturduvorna lycka till!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Hanna Lindström
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB