Startsida / Inlägg

Skitincidenten på Paradise Hotel

av tramsfrans

Foto: Viaplay

Eventuella pinsamheter som inträffar när man är på semester brukar oftast stanna där! Samma sak kan tyvärr inte sägas om man gör bort sig på Paradise Hotel, eftersom allting filmas och läggs ut på Viaplay samt som korta klipp utanför sitt sammanhang på sociala medier.

En deltagare som råkat ut för något pinsamt under årets säsong är Lisa Sidén, som gick i sömnen och uträttade sina behov under tiden. Aftonbladet Nöje rapporterar.

”Under en promenad i sömnen sätter hon sig på golvet och ja, bajsar. Partnern Oscar Zachrison, 22, som sov under hela händelseförloppet förstår inte varför hon mitt i natten vill byta rum.”

Försök att förklara att något pinsamt precis har hänt för en sömndrucken Paradise Hotel-deltagare! Skämt åsido så förstår jag att Lisa tycker att det var pinsamt, men en förmildrande omständighet är ändå att det inträffade i sömnen. Det hade varit annorlunda  om hon hade satt sig ner på golvet för att göra samma sak i vaket tillstånd. Till Aftonbladet säger Lisa följande om incidenten:

”– Det tog typ två till tre dagar innan jag bestämde mig för att berätta. Jag ville först inte att det skulle visas på tv alls, men det hände så lite de där dagarna så jag förstod att det skulle sändas, säger hon på telefon.”

Den som inte vill att pinsamma saker man gör ska sändas på tv har eventuellt gjort ett misstag genom att tacka ja till Paradise Hotel! Folk som gör konstiga saker i sömnen är alltid tacksamt att sända på tv, så om man vet att man gjort något pinsamt när man sov så vet man också att det med största sannolikhet kommer att klara klippningen.

”– Vet du vad, just då kände jag att det var det pinsammaste som någonsin hänt i ’PH’:s historia. Men jag har lärt mig att man ska ta sådant med en klackspark och skratta åt det”

Här håller jag verkligen med Lisa. Fördelen med att vara med i Paradise Hotel och göra något pinsamt är att alla andra med sannolikhet också kommer skämma ut sig på ett eller annat sätt. Det är trots allt en stor del av syftet med hela programmet! Det finns visserligen förevigat för all framtid, men folk glömmer tidigare pinsamheter när det kommer nya. Jag får troligtvis anledning att återkomma om nya pinsamheter senare under säsongen, och jag längtar redan!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB