Startsida / Inlägg

Sveriges populäraste kändisar på Memmo

av tramsfrans

Foto: Memmo

2020 var ett tufft år för många, och inte minst för svenska kändisar som stoppades från att träffa sina fans. Som tur är har de kunnat hålla kontakten och få bekräftelse ändå, till exempel genom sociala medier och videohälsningar.

Tidigare i veckan släppte videohälsningstjänsten Memmo en topplista över sina mest populära profiler 2020. Många namn är väntade, men listan bjuder även på en del överraskningar.

Snabbast handläggningstid av alla hade Dogge Doggelito, som under julafton fick 40 förfrågningar och svarade på samtliga inom en kvart från att beställningen blev mottagen. Pizzabagare brukar säga att det kommer dröja ”10 minuter en kvart” när man beställer pizza, och detsamma gäller alltså för Dogge på Memmo. När man tänker på personer som jobbar under julen så menar man ofta samhällsbärande yrken, men Dogge hade också helt klart en stressig dag.

Flest beställningar av alla fick Ola-Conny, känd från oförglömliga tv-produktioner som Ullared och Farmen VIP. Det är oklart exakt hur många beställningar han fick, men med tanke på att varje hälsning kostar 300 kronor så har det troligtvis resulterat i en hel del intäkter under året.

De flesta beställer videohälsningar som en engångsgrej, men Glenn Hysén är den kändis som har flest återkommande kunder. Har man väl vant sig att få pepp av Glenn så verkar det vara svårt att sluta! Win win för samtliga inblandade, och speciellt för Glenn som tar 400 kronor per hälsning.

Många svenska kändisar har svårt att tjäna pengar i nuläget, och det är tur att de kan dryga ut kassan med videohälsningar. Att göra det gratis verkar iallafall inte komma på fråga!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB