Startsida / Inlägg

Janne Josefsson till Let’s Dance?

av tramsfrans

Foto: Anders Deros

Det är inte Let’s Dance på riktigt utan en äldre man i startfältet som Tony Irving kan såga, och nu börjar detaljer om årets deltagare sippra ut. Det är två månader kvar till premiären av den nya säsongen, och enligt uppgifter till Aftonbladet är Janne Josefsson en av årets deltagare!

”Aftonbladet har haft kontakt med Josefsson via epost.

’Har fått förfrågan flera gånger. Men även om jag är eller snarare vill vara en sång-dansman är jag nog inte det, tyvärr. Bästa hälsningar Janne Josefsson’, skriver han följt av flera glada emojis.”

Svenska kändisar brukar av förklarliga skäl alltid vara kryptiska när de får frågor om de ska vara med i Let’s Dance eller inte. Förra året spreds ryktet att Gunilla Persson skulle vara med i programmet, och genom att svara att hon inte kunde bekräfta sin medverkan hälldes ytterligare bensin på elden. När deltagarlistan avslöjades några veckor senare så fanns hon dock inte med på listan, och Gunilla hade därmed lurat ett helt folk!

Josefsson är också oklar i sitt mejlsvar, men det är alltid svårt att veta vad äldre personer egentligen menar med sina emojis. Med det sagt så är Josefsson van med att bjuda på sig själv i tv under stundtals förnedrande former, eftersom han varit med i Alla mot alla på Kanal 5 och kommit sist flera säsonger i rad. Varför inte snöra på sig dansskorna också när han ändå håller på!

Det som talar emot en eventuell medverkan är att Josefsson alltid varit starkt knuten till SVT, men nu har han hunnit fylla 68 år. Om det är någonting som SVT inte gillar så är det att ha äldre profiler anställda, så steget att gå över till reklam-tv är troligtvis lättare nu än tidigare.

TV4 meddelar att de kommer presentera årets deltagare längre fram, så det är ännu oklart vilka som faktiskt kommer vara med i programmet. Förra året stoppades Siw Malmkvist från att delta på grund av coronaviruset men blev lovad en plats i år istället, så det återstår att se om hon finns med på listan eller inte.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB