Startsida / Inlägg

Gunilla Persson till Let’s Dance?

av tramsfrans

Foto: Magnus Sundholm

Släpp allt du har, enligt uppgifter är Gunilla Persson klar för Let’s Dance! Nöjesbladet rapporterar:

”Enligt välunderrättade källor är nu också Hollywoodfrun Gunilla Persson, 60, klar för en medverkan i den populära tv-tävlingen och i full gång med sin träning.

– Jag har blivit tillfrågad i flera år om att vara med och det är ett program som jag verkligen vill göra. Och som jag kommer att göra. Men om jag ska vara med just i år kan jag inte bekräfta, säger Hollywoodfrun till Nöjesbladet.”

Inget är alltså bekräftat än, men om det hade varit så att Gunilla Persson INTE skulle vara med i Let’s Dance så hade hon troligen sagt det? Om en svensk kändis säger att de inte kan bekräfta att de ska vara med i ett tv-program så brukar det betyda det motsatta, alltså att de absolut kan bekräfta att de ska vara med i ett tv-program.

Det är dock inte någon nyhet att hollywoodfruar gillar att vara med i Let’s Dance. Både Maria Montazami, Isabel Adrian och Britt Ekland har varit med tidigare, så om Gunilla Persson ska vara med i år är det egentligen inte en skräll.

Själv så blev jag dock förvånad över hennes medverkan eftersom jag trodde hon hade fullt upp med att ta hand om mamma Iris hemma i Los Angeles. Jag ska inte kasta någon skugga på Gunillas livsval, men med tanke på hennes tidigare kontrollbehov så trodde jag inte hon var redo att lämna sin gamla mor på andra sidan Atlanten i händerna på vårdare för att vara med i ett tv-program på obestämd tid?

Gunilla var visserligen med i Biggest Loser VIP förra året, men det trodde hon nog aldrig skulle bli en långvarig historia. Nu tror jag inte att hon kommer bli speciellt långvarig i Let’s Dance heller, men risken finns alltid att man blir kvar vecka efter vecka, plus träningsperioden innan första programmet.

Let’s Dance känns dock som ett program som passar Gunilla betydligt bättre än vad Biggest Loser någonsin gjorde! Man får ha på sig fina klänningar, dansa med snygga karlar och prata oavbrutet med journalister istället för att vara instängd på ett slott med Erik Hörstadius.

TV4 borde vara oerhört tacksamma att Gunilla vill vara med och väcka liv i deras tv-program. Let’s Dance är trots allt inne på säsong 14, och börjar eventuellt kännas lite passé eftersom allt som kan hända redan har hänt. Att få in Gunilla Persson i det läget är det bästa som hade kunnat hända. David Hellenius sitter troligtvis redan nu och funderar på tokiga spontana Gunilla-skämt.

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Malin Wandrell
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB