Startsida / Inlägg

Runar Sögaards nya bokplan

av tramsfrans

Foto: Stefan Jerrevång

En av höstens mest omtalade böcker har varit Runar Sögaards självbiografi! I samband med boksläppet meddelade Runar att det som står i boken är Sanningen med stort s, och att det eventuellt kunde bli obekvämt för personerna som var med i boken. Runar skrev bland annat att han kommit överens med Jimmie Åkesson om att skriva hans självbiografi, något som Sverigedemokraterna omedelbart dementerade. Sanningen verkar fortfarande alltså vara ett relativt begrepp!

En sann författare nöjer sig dock inte med bara en bok, och nu meddelar Runar att han börjat skissa på ett nytt litterärt verk. Arbetsnamnet är ”Till players, pojkvänner och ensamstående pappor”. På Instagram berättar Runar mer om boken.

”Vad kvinnor och barn idag mera än någonsin behöver, är killar som blir män, pappor som blir fäder och partners som blir trogna, hängivna och passionerade män..!
Hur du som man kan bli full av Agape, Eros, Philia och Storge…

Håll tummarna för mig!”

Håll ut, alla kvinnor och barn i Sverige! Runar har kommit för att hjälpa er! Inte personligen, men genom att influera andra män i olika åldrar för att de ska bli lika framgångsrika och respekterade som honom. Alla kvinnor kan inte gifta sig med Runar, men Runar vill guida och vägleda deras män och bröder.

Runar är kanske inte den första personen man vänder sig till om man vill ha livsråd på temat hur man blir en grekisk gud, men det är ingenting som stoppar honom från att skriva en bok på temat. Självförtroendet är det iallafall inget fel på.

Tidigare i höstas berättade Carola att det är ett under att hon fortfarande står upp efter att ha försökt bli av med Runar mellan 1987-2000. Att Runar nu ska skriva en bok med syftet att hjälpa kvinnor och barn känns därför aningen märkligt eftersom hans ”track record” hittills inte varit så övertygande.

Det är oklart om och när ”Till players, pojkvänner och ensamstående pappor” eventuellt kommer landa på bokhyllor runtom i Skandinavien. Jag vågar nog påstå att vi kommer klara oss rätt bra även om det inte skulle bli något.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB