Startsida / Inlägg

Lindorffs invit till Carola efter kärlekskampen

av tramsfrans

Foto: Carolina Byrmo

Årets säsong av Bonde söker fru börjar gå mot sitt slut, men för Linda Lindorff och hennes kollegor betyder det absolut inte semester. De jobbar dygnet runt 365 dagar om året för att hjälpa svenska bönder hitta kärleken, i en castingprocess som aldrig verkar ta slut.

Häromdagen la Carola Häggkvist ut ett klipp på Instagram där hon bär på hö, och skriver att ”man kanske skulle söka till Bonde söker fru”. Troligtvis är det sagt med glimten i ögat, men Linda Lindorff har tagit det säkra före det osäkra och bemött Carolas fundering i ett inlägg på Instagram.

”Tänker att det nog ska uppfattas som ett skämt men annars är det ju roligt att hon insett hur bra kärlekspotential det är om man är med 😉 och nu stod det väl också nåt i tidningarna om att hon blivit utesluten från Tinder så jag kan ju förstå om hon vill testa nya vägar…”

Om det är svårt att vara kändis på Tinder så är det troligtvis ännu svårare att delta i ett så folkkärt program som Bonde söker fru! Det är dock ingen hemlighet att svenska artister börjar bli uttråkade av att sitta hemma, och kanske är det bara en tidsfråga innan de börjar dyka upp i program som tidigare inte varit något för dem. De har inte direkt något bättre för sig hemma!

Det finns bara ett problem med Carolas eventuella medverkan i Bonde söker fru, och det är att hon inte är bonde. Linda gillar dock att se möjligheter framför problem!

”Nu räcker det ju inte med att kunna bära höbalar för att kvalificera sig som sökande bonde i programmet – man ska ju va nån form av bonde också. 🙂 Men visst Carola bor ju på landet i viss mån… och ja kanske har hon nåt djur också…”

Om det är någonting som vi lärt oss under 15 år av Bonde söker fru så är det att TV4:s definition av ”bonde” är oerhört flexibel. Så länge man bor på landet brukar det inte vara några problem, och det är ju lätt att fixa. Många bönder har haft andra jobb vid sidan av bondelivet, så att direkt exkludera Carola tycker jag låter orättvist.

Linda menar att Carola annars skulle kunna söka in som brevskrivare till någon av bönderna i programmet, men jag vet inte om det hade varit en så bra idé. Av någon anledning så tenderar Carola att ibland ta över i olika mediesammanhang, och jag är rädd att det skulle kunna hända i Bonde söker fru också.

Vi kommer troligtvis aldrig få se Carola i Bonde söker fru, men konstigare saker har faktiskt hänt på tv. Faktum kvarstår att ingen är bättre på att framkalla kärlek än Linda Lindorff, så även om Carola inte är med i programmet borde de iallafall ses på ett förutsättningslöst möte och göra upp en kärleksplan. Förhoppningsvis blir det verklighet 2021!

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Malin Wandrell
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB