Startsida / Inlägg

Margaux och Anis möts i padelmatch i Globen

av tramsfrans

Foto: Peter Wixtröm

Tycker du att 2020 har varit ett konstigt år? Isåfall kommer du tycka att det blir ännu konstigare nu, eftersom Margaux Dietz och Anis Don Demina ska hyra Globen för att spela padel och livestreama matchen!

Ingen kan väl ha missat att 2020 har varit det stora padelåret, och om det är någonting som har spridit sig som en löpeld bland Sveriges kändisar och influencers så är det ändå padel. Den som vill ut på kändissafari kan med fördel åka till valfri padelhall i Storstockholm och vänta på att kända ansikten ska droppa in. Event och mingel kanske är inställt, men på padelhallen kan kändisar träffas och umgås ändå!

Globen är sedan några månader tillbaka tillfälligt ombyggd till padelhall, och många har tagit chansen att spela där. Två av alla svenska kändisar som gillar padel är Margaux Dietz och Anis Don Demina, och på sin blogg berättar nu Margaux att de ska mötas i en hatmatch en gång för alla.

”Vi har bokat hela Globens Padel i två timmar för att genomföra matchen, haha. Kameror är uppsatta för en Youtube live stream och det kommer endast att vara vi som spelar som är därinne. Plus att vi blir testade innan.”

Årets hetaste evenemang i Globen verkar alltså bli en livestreamad padelmatch mellan Margaux Dietz och Anis Don Demina! Kanske det tydligaste tecknet av alla på att 2020 har varit ett väldigt märkligt år. Å ena sidan så var det hetaste evenemanget i Globen 2019 att Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf hade en livepod med 10.000 i publiken, så det var inte direkt normala tider då heller.

Säkerheten kommer dock först, och därför ska såklart både Margaux och Anis testas för corona innan matchen. Det finns många anledningar till varför folk vill testa sig för Corona, och ett viktigt skäl kan såklart vara att man har en padelmatch!

Marguax har lovat att återkomma med information om exakt när padelmatchen går av stapeln så att ingen ska behöva missa. Det återstår att se hur många som vill titta på när två amatörer spelar padel med varandra i två timmar, men det är som sagt inte första gången som ett konstigt evenemang pågår i Globen.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB