Startsida / Inlägg

Eric Saade i pussbild

av tramsfrans

Att smyga med kärleksrelationer är inte direkt svenska kändisars starka sida! I våras tog Eric Saade och Nicole Falcianis kärleksrelation slut kort innan deras planerade bröllop, men sedan dess verkar både Nicole och Eric ha hittat kärleken på annat håll.  Nicole berättade redan i somras att hon träffat någon ny, medan Eric har varit lite mer diskret.

Det har dock inte saknats hintar att även Eric träffat någon. Under sommaren uppdaterade han sin Instagram från exakt samma platser som influencern Hanna Schönberg, och under kanelbullens dag la de upp bakbilder från samma kök. Veckan efter la Hanna upp en svartvit story där hon syntes pussa Eric, vilket får ses som ett banbrytande tilltag!

Nu, en månad senare, har Hanna dessutom lagt upp ett inlägg där de verkar vara nära en puss.

Ett förhållande är inte på riktigt innan det syns på Instagram, och nu har det alltså skett både genom en pussstory och en pussbild på Hannas konto. Storys försvinner efter 24 timmar, men bilder är för evigt. Jag förklarar härmed deras förhållande som instagramofficiellt!

Härmed kan vi alla pusta ut. I och med att Nicole var den som blev dumpad så känns det skönt att hon var den första som fick berätta att hon hittat kärleken på nytt, och nu smyger inte längre Hanna och Eric!

Den som letar efter en pussbild på Erics Instagram scrollar dock förgäves, eftersom han inte lagt upp någon sån ännu. Jag lovar att hålla utkik framöver och uppdatera er om situationen förändras!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB