Startsida / Inlägg

Eric Saade på pussbild

av tramsfrans

Uppbrott brukar ofta följa ett förutsägbart mönster, och det gäller såklart även kändisar! Ett av årets uppbrott som fått mycket uppmärksamhet i pressen var mellan Nicole Falciani och Eric Saade, vars relation tog slut i våras efter att Eric Saade lämnat bara någon månad innan det tilltänkta bröllopet.

Sedan dess har dock mycket hänt, och i somras berättade Nicole att hon hittat kärleken på nytt. Eric Saade har hållit en aningen mer diskret profil, men har under flera månaders tid kopplats ihop med influencern Hanna Schönberg. Duon har råkat befinna sig på samma platser åtskilliga gånger under sommaren, och man behöver inte vara raketforskare för att förstå att någonting eventuellt varit på gång. Nu har Hanna Schönberg lagt ut en pussbild med Eric. Aftonbladet Nöje rapporterar.

”De har nämligen vid flera tillfällen uppdaterat sina sociala medier från samma platser vilket har fått deras följare att undra. I somras var de på Ibiza samtidigt och så sent som i förra veckan bakade de kanelbullar i samma kök enligt Instagram-uppdateringar.” 

Det här med att smyga har aldrig varit någon paradgren för influencers, och det gäller även denna gång. Att turas om att lägga upp bilder så att ingen förstår att man är på samma plats verkar iallafall inte vara något alternativ, vilket ju i och för sig är helt rätt om man inte har något att dölja! Det är trots allt inte ett brott att träffa någon ny efter att man gjort slut.

Om man följt både Hanna och Eric så kommer det knappast som någon överraskning att det eventuellt blivit en och annan puss, och nu är alltså en av pussarna material för Instagram. Med tanke på att rykten gått ända sedan i somras så kan man inte anklaga dem för att gå för fort fram!

Det här innebär alltså att både Eric och Nicole verkar ha hittat kärleken på nytt, och redo att visa upp den offentligt. Skönt för båda två, men också för resten av Sverige som äntligen kan pusta ut och slippa oro!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB