Startsida / Inlägg

5 livstips från Isabella Löwengrip

av tramsfrans

Foto: Lisa Arfwidsson

Det finns många saker som influencers är bra på, men om jag måste välja det de är allra bäst på så måste det vara att ge livstips till sina följare! Isabella Löwengrip har gjort det i snart 15 år, och i ett inlägg på bloggen delar hon nu med sig av ytterligare ett par handfasta tricks för ett mer lyckat liv. Jag har läst Bellas inlägg, och kommer med en summering här.

1: Lägg alltid en dyr klocka på bordet när du ska förhandla. Isabella är en erfaren affärskvinna, och ett bra trick när man går in i en förhandling är att lägga en dyr klocka på bordet när ens motpart tittar eftersom det är respektfullt. Bella utvecklar:

”Det visar att man är här för att stanna, att man respektfullt respekterar personens tid samt att man tar denna förhandling väldigt seriöst. Det kan skrämma motståndaren.”

2: Byt dyr bil med jämna mellanrum. Om man vill bli tagen på allvar av andra personer så är det viktigt att ha en bil som utstrålar pondus. Bella har tidigare kört två sportbilar, men har nu skaffat en Porsche-SUV istället.

”Jag har haft två Porsche Panamera innan men så gick jag över till en stor suv. Skönt när man har två barn och en passa packning. Nästa suv blir nog en  Bentley. Jag tycker att det är så roligt att sladda in med en fin bil som kvinna, oftast är det mest män som kör dyra bilar. Trist men sant.”

3: Köp dyra kläder. Utöver klocka och bil behöver man även dyra kläder, vilket ju kostar en hel del pengar. Man behöver däremot inte lägga ner särskilt mycket pengar på övriga smycken, eftersom man kan använda sin tidigare inköpta Porsche som accessoar istället.

”En höstlook. Maxmara kappa, jeans och ett par skor från Chanel. Jag har köpt ett par svart höga stövlar till som jag ska visa er senare. Som accessoar ner ni min Porsche Cayenne i bakgrunden.”

4: Bli kär fort, flytta ihop tidigt och köp ett andra hem utomlands. Isabella och pojkvännen Paul träffades i somras, och nu meddelar Isabella att de ska flytta ihop i hennes hus men även köpa ett boende utomlands. Om man bor lite mer blygsamt i Sverige kan man med gott samvete lägga pengarna på något mer lyxigt utomlands!

”Han håller nämligen på att sälja sin bostad för att bo hos mig på riktigt. Planen är att ha mitt hus i Sverige samt ett utomlandsboende. Det ser jag fram emot.”

5: Ät inte bara sallad och kvarg. Att leva hälsosamt på vardagar och unna sig saker på helgerna är kanske inte ett världsomvälvande koncept, men för Isabella är det en ny insikt. Därför kommer det med på tipslistan, och till skillnad från de övriga punkterna är det kanske något som alla kan ta till sig.

”Verkligen inte en nyttig helg men vi äter hälsosamt på vardagarna så jag tycker att det är trevligt med godsaker på helgerna. Livet skulle bli så tråkigt annars. Jag har hellre några kilo för mycket och kunna njuta av livet än leva ett strikt liv på sallad och kvarg.”

Sammanfattningsvis kan man alltså konstatera att Isabellas livstips förutsätter en hel del startkapital, men om man inte har råd med allt så finns det genvägar. Istället för att köpa en klocka för runt 100.000 kronor kan man nöja sig med en för halva beloppet, och då kan man lägga resten av pengarna på Chanel och Max Mara istället. Varsågoda för 5 användbara tips att tänka på resten av livet!

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB