Startsida / Inlägg

Tomas Ledin varnar för bedragare

av tramsfrans

Det är inte alltid lätt att vara kändis! Respekt och berömmelse i all ära, men ett kändisskap kan också dra till sig oönskade problem. Ett av de vanligaste problemen nu för tiden är att bedragare startar instagramkonton i kändisars namn och låtsas vara dem, vilket kan förvilla eventuella fans.

Den senaste personen som råkat ut för det är Tomas Ledin, som nu varnar för det fejkade instagramkontot på sitt riktiga instagramkonto!

Som vanligt när en svensk kändis råkat ut för en bedragare så är det viktigt att ge bedragaren så mycket uppmärksamhet som möjligt. Följarna som redan följer Tomas Ledins riktiga instagramkonto måste varnas om att Tomas alltså INTE har skaffat ännu ett konto! Hashtagsen #undvik och #bluff förstärker budskapet i varningen.

Tomas Ledins riktiga instagramkonto har den blåa bocken bredvid för att visa att det är en officiell sida, så om någon trodde att Tomas Ledin-kontot utan den blåa bocken är det officiella så är det alltså dementerat nu. Skönt att ha det utrett!

Det fejkade kontot verkar ha haft 0 publicerade inlägg, så det är oklart om det fanns något syfte med kontot. Ingen större skada verkar alltså vara skedd, och ingen har tagit cred för hans låtskatt. Enligt vad jag kan se är kontot redan borttaget, vilket alltså innebär att problemet är löst.

Sommaren är kort, men livslängden på falska instagramkonton med Tomas Ledin-tema är alltså ännu kortare.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Fred Balke
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt-
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB