Startsida / Inlägg

Isabella Löwengrip flyttar ihop med kärleken

av tramsfrans

Foto: Lisa Arfwidsson

En uråldrig spaning som ofta stämmer är att kändisar verkar gå igenom stora livshändelser lite snabbare än gemene man. I synnerhet gäller detta deras relationer! De blir golvade av sina känslor, blir kära i rekordfart, och allt är toppen tills det ofta tar slut under abrupta former.

Ett av de mest tydliga exemplen på en person som inte tar saker långsamt är Isabella Löwengrip! I senaste avsnittet av podcasten ”Isabella söker Sheila” meddelar hon att hon och kärleken Paul Sundvik ska flytta ihop efter att ha tillbringat sommaren tillsammans. Aftonbladet Nöje rapporterar.

”– Han sticker ut sitt huvud ur duschen och: ’Ska vi bo tillsammans eller inte?’ Jag bara: ’ja, det har vi redan kommit överens om’. ’För jag har tänkt på en sak, din pool, kan man sätta upp ett tak på den så jag kan simma på vintern? Bra, men då bor vi hos dig’, säger Isabella Löwengrip i podcasten.”

Den kritiska frågan till huruvida de skulle kunna bo ihop eller inte är alltså huruvida det kommer vara möjligt att bada året runt i Isabellas pool, men nu är alltså det problemet löst. Puh! Så länge man har en pool att bada i så kommer allt annat också lösa sig, som man brukar säga. Om det är det största problemet så tror jag att allt annat kommer gå toppen!

För övrigt så flyttade Bella in i sitt nya hus så sent som i våras, så det vore onekligen drastiskt att redan flytta därifrån. Å ena sidan så finns det ingenting som är mer löwengripskt än att flytta väldigt ofta och aldrig bo särskilt länge på samma plats, så det hade egentligen varit väldigt typiskt Isabella.

Isabella och Paul har även diskuterat att skaffa barn tillsammans, men hade skilda åsikter när det kommer till blöjbyten.

”– Då säger han från ingenstans: ”Nej jag kommer inte byta några blöjor”. Så säger han så här: ”Ingen i min släkt bland männen, varken min farbror, morbror, min pappa, ingen där jag kommer ifrån har bytt en blöja.” Jag vet inte hur jag ska reagera, säger hon i podcasten.”

I ett mejl till Expressen har Isabella därefter meddelat att Paul ändrat sig och att han visst kommer byta blöjor om de skaffar barn, och att han faktiskt är ”väldigt barnkär”. För en person som är såpass barnkär borde det ju rimligtvis inte vara några problem att byta en blöja, så det känns skönt att bråket är utrett redan innan de hann skaffa barn. Jag tycker det var väldigt proaktivt av Isabella och Paul att ha blöjbråket redan innan de skaffat barn så att de slipper ha det senare. Bra planering från båda parterna!

Nu kan vi bara hoppas att poolen hinner få ett tak innan hösten kommer. Bara pooltaket kommer så kommer allt annat att lösa sig!

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB