Startsida / Inlägg

Margaux Dietz kärleksavslöjande

av tramsfrans

Foto: Magnus Sandberg

Plötsligt händer det, en svensk kändis kommer med ett kärleksavslöjande! Margaux Dietz meddelade i januari att hon försökt dejta på Tinder. Den kärleksjakten gick dock inte speciellt bra eftersom kontot blev anmält och alla trodde att hennes profil var fejk.

Nu bekräftar dock Margaux att hon hittat kärleken på annat sätt! I en livesändning på Bambuser berättade Margaux att hon inte längre är singel. Hänt rapporterar.

”När frågan om Margaux och Emil är tillsammans ställs ber hon vännerna Maximillian Müller och Joel att svara. Max säger då att Margaux pojkvän heter Emil Ingemarsson, varpå Youtube-profilen bekräftar:

– Nu blir jag generad. Jo men precis, så är det.”

Allt man säger i en livesändning på Instagram är sant, och nu är det alltså bekräftat! Emil är dock inte på något sätt en ny bekantskap för Margaux. I vintras reste de tillsammans med bland annat Viktor Frisk till Sydafrika, så det verkar alltså handla om en vänskapsrelation som nu utvecklats till något annat.

I ett inlägg på Instagram som Viktor Frisk la ut förra hösten så dementerade han ett antal kärleksrykten. I inlägget fastslog Viktor att han inte hade någon kärleksrelation med varken Margaux eller Emil, och anklagade media och folk i allmänhet för att inte förstå att man faktiskt kan umgås i ett tight gäng tillsammans utan att bli ihop. Nu har alltså de två personerna i gänget som Viktor blivit ihopkopplad med blivit tillsammans med varandra istället. Det verkar trots allt finnas vissa svårigheter att umgås i ett tight gäng utan att några ska råka bli ihop med varandra!

Nu återstår det att se vad som händer härnäst. Margaux verkar dock vara relativt trevande och försiktig eftersom relationen är så pass ny, och det känns sunt. En sak är iallafall klar, och det är att inget kärleksavslöjande den här sommaren kommer att slå Isabella Löwengrip häromveckan. Isabella meddelade först kort att hon träffat en ny kärlek och att mer information skulle komma efter semestrarna, men länkade redan dagen efter till pojkvännens instagramkonto och uppmanade alla att följa. Ytterligare någon dag senare blev pojkvännen intervjuad i Aftonbladet. Från okänd till i princip folkkär på några få dygn! Onekligen snabbt jobbat av Isabella, men Margaux gör nog rätt i att gå fram långsamt.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB