Startsida / Inlägg

Måns Möllers kroppsbesked

av tramsfrans

Under våren har ett antal svenska kändisar utsatt sig för träningsprogrammet ”16 weeks of hell” i jakten på superkroppen! Kanal 5 har filmat dem i programmet ”Den stora hälsoresan”, men Martina Haag hoppade av häromveckan eftersom hon vägrade ställa sig på en våg.

En deltagare som fullföljt programmet är Måns Möller, och häromdagen la han upp en selfie från sin hiss där man fick se förvandlingen. Reaktionerna blev inte enbart positiva, och nu kommer Måns med ett nytt besked. Han ska fortsätta med 16 weeks of hell, trots att de 16 veckorna av programmet är över! På Instagram meddelar Måns följande.

View this post on Instagram

Sista dagen på @16weeksofhell ! 112 dagar i rad. Jag kommer fortsätta ett tag till eftersom alla tycker jag ska sluta ! Men jag har ju för 17 inget annat att göra för jag har INGA JOBB! Jag behöver nåt mål med mitt liv, just nu flyter allt bara runt runt i nån slags meningslös soppa. Det är då man vill skicka lite positiv energi till alla snälla som ju ändå finns därute trots att man kanske tenderar att fastna på dom elaka kommentarerna. Jag ser ju hur mitt ansikte ser ut jag är inte blind men det kommer ordna upp sig jag ska bara pusha lite till. Jag har mitt eget lilla mål . T ex Lance Armstrong tvingade sitt team att ”äta bubbelvatten” till middag o ta en värktablett mot hungern på träningsläger när dom cyklat en hel dag. Det är sjukt. Cyklister räknar hur många watt per kilo dom kan trampa. Där råder vikthets ibland. Men det är ju sällan tjockisarna vinner bergsetapperna. Som tur är är jag ingen riktig cyklist,har inte ens cyklat en meter i Sverige i år då all motivation försvann då alla projekt blev Corona-inställda. Men som min vän @coachskog säger: fokusera på det du kan påverka. Just nu är jag vilsen för jag behöver ett nytt mål. Tills dess kör jag på. Sjukt stolt o glad över de andra deltagarna som fullföljt denna utmaning som var tuff för man fick ju inte äta som man ville! Träningen var oxå tuff men kändes inte lika krånglig. Det gällde ”bara” att få fram tiden för allt gymmande. All kärlek till er (o till er som vill skriva nåt elakt är kommentatorfältet öppet men se er i spegeln efteråt o fundera på vad du vill skicka för signaler till andra.) stort grattis : @anders.ofvergard @agnetasjodin @themartinmelin @ozznujen jag är djupt imponerad av er disciplin och ert pannben. Stort tack @16_weeks_of_hell_with_tony Häpp ?

A post shared by Måns Möller (@mansmoller) on

16 weeks of hell är känt för att vara ett tufft träningsprogram som pågår i just 16 veckor, men Måns ska alltså fortsätta ännu längre. Bara för att alla andra tycker att han borde sluta! Måns medger att han ser hur hans ansikte ser ut, men att han bara ska träna lite till!

Man hade ju kunnat ana att svenska kändisar skulle bli rastlösa om de fick för mycket fritid, och nu meddelar alltså Måns att hans 16 weeks of hell fortsätter ännu längre än 16 veckor. Nu är det bara ”weeks of hell” som gäller, på obestämd tid framöver!

Nu kan vi bara hoppas att Måns får något annat att göra inom en snar framtid. Det finns trots allt mer att göra i livet än att konstant pusha sin kropp maximalt. Jag vet inte mycket om hälsa, men om Kanal 5 kallar det där för ”Den stora hälsoresan” så känns det inte särskilt inspirerande.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB