Startsida / Inlägg

Soldoktorns dejtbesked med Lotta Engberg

av tramsfrans

Foto: Carolina Byrmo

Det är turbulenta tider i världen, men jakten efter kärlek i kändis-Sverige tar aldrig paus! I början av året meddelade Lotta Engberg att hon hade intresse av att träffa Mikael ”Soldoktorn” Sandström på en dejt. Därefter kom en pandemi i vägen, men nu meddelar Mikael att han och Lotta fortfarande har kontakt. När Aftonbladet Nöje frågar honom hur det går med relationen svarar han först med tystnad.

– Ja, nu blev jag tyst. Det var inte så länge sedan. Men jag har inte träffat henne. Men vi har haft kontakt.

Än så länge lever alltså hoppet för kärlek mellan Lotta och Soldoktorn. Att skriva och höras under en längre tid kan ibland fungera som ett sorts förspel, och vem vet vilka krafter som sätts i rörelse den dagen då de äntligen ses!

”Doktorn låter lite generad.

– Ja, precis. Återigen så har jag inte träffat Lotta. Men hon har som ni vet inledningsvis visat intresse och skrivit att det skulle vara kul att ses. Jag tror hon är en väldigt rar och trevlig person. Men just nu är det är det omöjligt av praktiska skäl så jag har låtit saken bero.”

Man får hålla fast vid allt som känns positivt i dessa tider, och det här tror jag kan bli toppen! På grund av pandemin finns det ännu ingen prognos när en dejt kan bli verklighet, men det behöver inte vara något negativt. Även om de inte kan träffas fysiskt så finns fortfarande möjligheten att höras på telefon och video. Soldoktorn har troligtvis lite mer att göra på jobbet än Lotta just nu, men allt handlar om prioriteringar!

Det är oklart vad Lotta och doktorn pratar om på tu man hand, men jag hoppas att de använder tiden till att lära känna varandra och bygga ett djupt känslomässigt band. Många kärlekssagor har först börjat med en lång brevväxling, så ännu glöder hoppet. Det finns trots allt omöjligare kärlekssagor än detta. Det är inte hundratals mil och olika tidszoner i vägen, så om de båda vill ses men på behörigt avstånd så går det säkert att lösa om inte allt för lång tid. Det är allmänt känt att Lotta Engberg är tokig i att plocka svamp, så kanske kan det bli ett rendezvous i skogen som första dejt?

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Felix Blom
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB