Startsida / Inlägg

Marie Serneholts mystiska påskdukning

av tramsfrans

Det har varit en speciell påsk, och det gäller inte minst för många svenska kändisar! Många har behövt tillbringa påsken hemma istället för att resa bort, och det har inte heller varit tal om några stora sammankomster.

En svensk kändis som dukade upp ett stort påskbord under gårdagen var Marie Serneholt. Runt bordet var det dukat för sex personer, och det dröjde inte lång tid innan upphörda röster hördes angående social distansering. Till dem kom dock Marie med ett lugnande besked i följande story.

Foto: Skärmdump Instagram

”Det var bara jag, min sambo och barnen. Jag dukade hela bordet för att det skulle se maffigare ut”. 

Oförskämt att anta att det kommer över människor på påskmiddag bara för att man dukar upp ett stort, dignande påskbord! Skämt åsido så har jag sedan länge slutat förvånas över vad influencers gör för att hitta innehåll till sina sociala medier, men jag visste inte att det numera dukas upp till middagar som inte ens äger rum på riktigt.

Vissa hade kanske tyckt det varit lite märkligt att duka för sex personer om det bara är två vuxna som skulle äta, men vad gör man inte för en maffig påskbild på Instagram!

Det kanske framstår som lite konstigt att duka för gäster när inga gäster ska komma, men om alternativet är att utsättas för ett drev för att man har mage att bjuda hem fyra personer på middag så är det kanske bäst att ta det säkra före det osäkra och säga att man bara var två.

Jag väljer såklart att tro på Marie när hon säger att det bara var hon, hennes sambo och barnen, men jag hade också förstått om man ljugit för att inte framstå som vårdslös. Det sista alternativet är ju att inte lägga ut någon bild över huvud taget, men då blir det inga likes heller. Så kan vi inte ha det!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB