Startsida / Inlägg

Let’s Dance ställs in (igen)

av tramsfrans

Foto: TV4

Årets Let’s Dance har hittills inte varit någon munter historia. Siw Malmkvist och Soldoktorn hoppade av innan Tony Irving hann säga quickstep, och förra veckans livesändning blev ersatt med ett specialprogram som gästades av bland annat Carola och Pernilla Wahlgren.

Nu meddelar TV4 att även denna veckas sändning kommer bli ersatt med ett specialprogram. Aftonbladet Nöje rapporterar om pressmeddelandet som gick ut igår.

”Medan dansgänget återhämtar sig från sina förkylningar ser vi till att denna vecka fira Let’s dance 15 år med ett jubileumstema där vi kommer uppleva roliga återblickar och minnesvärda stunder! Vad det exakt kommer innebära får ni se på fredag 20.00, precis som vanligt”

Det är så klart bra att TV4 tar det säkra före det osäkra och låter alla deltagare tillfriskna ordentligt. Risken är dock att man kan få vänta länge om hela produktionen ska vara totalt symptomfri. Det är tur att TV4 har 15 år av Let’s Dance-material att reprisera, men frågan är hur länge folk kommer tycka att det är roligt. Med tanke på att TV4 brände både Carola och Pernilla Wahlgren i förra veckans avsnitt så blir det svårt att toppa nu på fredag.

Agnetas Nyårskarameller brukar vara ett uppskattat tv-inslag på nyårsdagen där Agneta ser tillbaka på året som har gått med avstamp i populära tv-program på TV4. Som det ser ut just nu kommer resten av 2020 att vara ett enda långt Agnetas Nyårskarameller där vi tv-tittare får nöja oss med skåpmat vi redan sett.

Om vi ska se det här positivt så skulle jag gärna se att Sveriges tv-kanaler repriserar tv-program man glömt bort resten av året. Gärna sånt som har 10-15 år på nacken! Det finns trots allt en hel del kvalitets-tv att plocka fram ur arkiven. Vad sägs om ”Hål i väggen”, ”Sveriges värsta kändisbilförare”, ”Den rätte för Rosing”, ”Hjälp jag är med i en japansk tv-show” och andra odödliga klassiker som säkert har åldrats jättebra. SVT har anpassat tv-tablån för en äldre publik redan, och kommersiella tv-kanaler borde följa efter.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori, Patric Hamsch
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB