Startsida / Inlägg

Bachelor-Simons kärlekslycka

av tramsfrans

Foto: Björn Lindahl

Förra veckan rapporterade jag om Bachelor-Simons dramatiska uppbrott med Isabella Larka. Simon ville lotta ut en dejt med sig själv mot betalning i samarbete med ett videohälsningsföretag på Alla hjärtans dag, men det var ett förslag som inte föll i god jord hos Isabella.

Det är oklart hur det gick med den utlottade dejten, men nu har Simon gett ytterligare ett spännande besked. Han har hittat kärleken igen i en ny kvinna! På en story på Instagram berättar Simon mer om hur Amors pilar återigen träffat honom med full kraft.

”Jag önskar att jag hade kunnat hålla det hemligt, men jag kan inte. Det är en tjej som fångat mitt hjärta, det gick fort, det sa bara klick. Tappar ord när jag tänker på henne. Hon får mig att skratta som ingen annan. Jag ler ständigt även om jag försöker sluta. Jag har dykt så djupt nu att jag aldrig mer vill simma upp igen. Här passar jag perfekt. Det är knäppt hur fort det gick men när det är rätt så är det. Så som jag tittar på dig, så har jag velat känna i flera år”

Det har varit många turer fram och tillbaka med Simons relationer sedan han kom hem från Bachelor-äventyret, men den här gången har han alltså hittat rätt på riktigt! Alltså till skillnad från tidigare tjejer som det har känts fel med! Hänt har pratat med Simon.

”– Jag hade lagt allt på is och givit upp på att ens få en tanke att träffa någon. Sen kom hon, helt oväntat in på en tatueringsstudio och det sa bara klick med stora bokstäver. Har aldrig känt såhär bra med någon såhär snabbt. Hon heter Olivia, säger han.”

Verkligen chockerande att Simon träffade sin nya kärlek i en tatueringsstudio! Med tanke på hur mycket tid han verkar tillbringa med att tatuera sig så antar jag att det inte är speciellt konstigt att det var där kärleken till sist dök upp. Efter ett långt kärleksäventyr i Sydafrika så verkar det alltså som att kärleken fanns på den närmaste tatueringsstudion hela tiden.

Foto: Rosie Alm, TV4

Det är oklart om Simon hunnit göra någon ny kärlekstatuering tillägnad till Olivia. Eventuellt får vi kanske vänta ytterligare några veckor på det. Tills dess kan vi glädja oss över att TV4 offentliggjort en av årets två kommande Bachelors, och att tidigare säsongers misslyckanden inte hindrar TV4 från att försöka igen! Simon Glimhed som ni ser på bilden ovan är alltså den första, och snart kommer en till. Hittills är det svårt att dra någon djupare analys mer än att TV4 verkar gilla killar som heter Simon, men jag återkommer med en killanalys när båda är offentliggjorda!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB