Startsida / Inlägg

Bachelor-Simon lottar ut dejt

av tramsfrans

Foto: Björn Lindahl

Förra veckan rapporterade jag att kärlekssagan mellan Bachelor-Simon och Isabella Larka fick ett abrupt slut, men att han trots det hann tatuera in en lärka på sin kropp för att hedra relationen. Vi var många som undrade varför relationen tog slut så plötsligt, och nu har ett av skälen framkommit. Aftonbladet Nöje rapporterar:

”Men för en månad sedan berättade Simon Hermansson om ett jobberbjudande han fått. Något som fick Isabella Larka att tänka om.

– Han frågade mig om det var okej att han skulle lotta ut sig själv för en dejt och jag kände inte att det var det, så då avslutade jag, säger Isabella Larka.”

Det finns nog aldrig ett bra tillfälle för att fråga den man dejtar om det är okej att man lottar ut sig själv till en annan i samarbete med ett kändishälsningsföretag. Jag har absolut hört talas om mer romantiska saker som man kan göra i början av en relation, och speciellt nu i alla hjärtans dag-tider.

”Han säger att de bara dejtade, och att det hade varit en annan sak om de hade varit ett par.

– Jag tycker fortfarande om Isabella, men hon tog det på fel sätt, enligt mig. Jag ser det som att man auktionerar ut sig några timmar, inget mer med det, säger han.”

Jag förstår att Simon tycker att Isabella tog det på fel sätt. Vi får trots allt ha i bakhuvudet att Simon är van med att dejta 15-20 tjejer samtidigt i Bachelor, och att gå från det till att helt plötsligt bara träffa EN enda tjej måste vara fruktansvärt. Ska man verkligen inte få vara otrogen i bara några timmar utan att någon blir sur?! Det är ju bara en kväll!

Jag har skrivit det här tidigare, men det känns faktiskt som att TV4 behöver starta någon typ av rehabiliteringsprogram för att slussa tillbaka deltagare till verkligheten igen efter att Bachelor är över. I det verkliga livet kan man inte förvänta sig att personen man dejtar snällt ska sitta hemma och vänta medan man går dejt med en annan. Det kan verka konstigt och orättvist, men det har visat sig att många gillar att ha den de dejtar för sig själv.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB