Startsida / Inlägg

Bonde söker fru trotsar Australiens skogsbränder

av tramsfrans

Som jag tidigare har rapporterat så är inspelningarna av Bonde söker fru jorden runt i full gång! I och med att en av bönderna har sin gård i Australien så har det varit oklart hur allt ska gå med tanke på bränderna, och timingen har kanske inte varit optimal för att spela in underhållningsprogram på australiensiska landsbygden.

Det är alltid tråkigt med naturkatastrofer, och en skogsbrand kommer sällan lägligt. Nu kommer dock Linda Lindorff med ett lugnande besked om inspelningarna på Instagram. De blir av trots allt!

View this post on Instagram

Jag har fått väldigt många frågor om hur vi ska göra med vår bonde i Australien och jag har väntat fram till nu med att svara av den anledningen att vi inte har vetat. Bara 20 mil från där Andreas bor brinner det och en yta större än Japan har härjats av våldsamma bränder. Djur och människor dör, naturen har förstörts och katastrofen är total. Tanken på att då åka ner och spela in ett underhållningsprogram har känts både osannolik och fel. Vi har gått igenom alla möjligen varianter på lösningar, känt efter och väntat. Efter att i veckor noggrant följt utvecklingen, pratat med UD, folk på plats och så klart vår bonde, så står det nu klart att vi trots allt åker dit. Alla är överens om att säkerheten är viktigast av allt och där finns det inte nån anledning till oro i nuläget. Folk på plats tycker också att det är värre ifall alla nu slutar komma till Australien och ställer in stora projekt och evenemang då det ju också kommer att ytterligare drabba landet ekonomiskt. Temperaturerna har nu också gått ner rejält och enligt prognosen ska det glädjande nog komma stora mängder regn. Så som det nu ser ut kommer jag kommer att vara på plats i Australien redan nästa vecka och fortsätta inspelningen av Bonde söker fru jorden runt.

A post shared by Linda Lindorff (@linda_lindorff) on

Om ni trodde att en av världshistoriens värsta skogsbränder kunde stoppa Linda Lindorff från att spela in en säsong av Bonde söker fru så trodde ni fel. Uttrycket att kärleken övervinner allt är visserligen uttjatat, men här kan man verkligen säga att det stämmer. Det krävs mer än en naturkatastrof och ett brinnande inferno för att stoppa Bonde söker fru.

Om det stämmer att det snart ska börja regna så är det väldigt goda nyheter. Det innebär isåfall att TV4 kommer kunna flyga ner massa personal till Australien för att spela in programmet och ytterligare spä på klimatförändringarna som orsakade bränderna. Om det blir bra tv kanske ännu fler personer faller för Australien och vill flyga dit själva!

Naturkatastrofer kommer och går, men Bonde söker fru kommer för alltid att bestå. Om 50 år när alla grödor torkat ut och marken är fylld med radioaktivt kärnavfall så kommer Linda Lindorff fortfarande stå tryggt i ett par mockastövlar och säga att det snart är dags för gruppdejt i en glödande krater.

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB