Startsida / Inlägg

Systrarna Graafs varning till Gynning och Berg

av tramsfrans

Foto: Karin Törnblom

Poppa popcornen och spänn fast er ordentligt. Två kändisar har kritiserat två andra kändisar för deras livsval! Magdalena och Hannah Graaf har gästat Relationspoddens liveshow, och varnar Carolina Gynning och Carina Berg för konsekvenserna när man träffar en yngre partner. Expressen rapporterar om Magdalena Graafs citat från podden:

”– Skaffar man en yngre partner som inte har barn så måste de få köpa in aktier i familjebolaget. Titta nu på alla som håller på, som Carina Berg och alla de här som har unga killar. De måste bli gravida. Carolina Gynning försöker bli gravid. Alla de här måste börja om. De kan gå på after work när de är 70. Gör det inte!”

Ord och inga visor från Magdalena Graaf! Som tur är så får folk bestämma själva om de vill skaffa barn eller inte (förutsatt att man kan bli gravid), och bara för att det inte passar en själv behöver det inte betyda att andra ska utesluta det.

Att man inte kan gå på AW kanske inte heller är ett skäl till att avstå från att skaffa barn. Det ena behöver faktiskt inte utesluta det andra, förutsatt att man planerar och har viss framförhållning. Livet förändras, men det tar inte slut bara för att man skaffar barn.

På ett personligt plan håller jag med Magdalena om att det vore jobbigt att börja om med småbarnsåren när man är 40, men om det är vad folk vill så tycker jag att de ska satsa! Magdalena fortsätter berätta generellt om förhållanden med stor åldersskillnad:

” – Men vad har de att prata om? Man kan nästan bli lite skadeglad, för de har inget att prata om. Det finns inga erfarenheter. Det är sexet, huden och kroppen.”

Magdalena är på krigsstigen, men spontant känner jag att det finns grader i helvetet. Att vara 60 och ihop med någon som är 20 kanske inte är optimalt, men att vara 45 och 30 är ju inte helt orimligt. Carolina Gynning är 41 och hennes kille är 33, så där skiljer det inte ens 10 år.

Carolina Gynning och Carina Berg har ännu inte kommenterat Graafs utspel, och om ni väntar på en kommentar så är det troligtvis förgäves. Med största sannolikhet har de fullt upp med att vara nykära och skratta åt att ingen annan förstår hur fantastiska deras relationer är.

EDIT: Magdalena Graaf har lagt upp en bild på Instagram där hon ber om ursäkt till Berg och Gynning eftersom allt hon sa tydligen bara var på skoj! Om en svensk kändis avslutar ett instagraminlägg med ”namaste” så vet man att det kommer från djupet av hjärtat.

View this post on Instagram

Det här måste vara den FÖRSTA gången på 44 år jag/vi hånar en annan/flera människa offentligt?! Oerhört nyfiken på innehållet av denna blaska (Obetydlig fakta) Jag Maggan Graaf älskar gubbar. Silverrävar! Gubbrumpor och stomipåsar. Filip och (Leif GW Persson som nr:2 ) Smaken som baken. Alla älskar vem man vill. Ålder/storlek? Men utan att ha läst/bakgrundsfakta blir jag SORGSEN och beklämd… Vill inte att jag/vi på ett skämtsamt sätt sårar någon @carinalillyberg @carolinagynning så är jag först att krypa till korset och be om ursäkt. Barn är det finaste som finns. Men jag skulle hellre åka på vin- teater-bussresor i mamelucker med Leif GW. Ja ni fattar. Jag är klar. Citaten togs ur sitt sammanhang. Vi gjorde en skämtsam #relationspodden @relationspodden med @bingorimer och @@katrinzytomierska Klumpigt! Jag fattar det! Inte illa menar. Klumpig skämt-kärlek. Kram vänner!! Louie o h Charlie är @filiplarssonse aktier i Graaf-Hedman-Larsson AB Namaste

A post shared by Magdalena Graaf (@graafmagdalena) on

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Malin Wandrell
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB