Startsida / Inlägg

Exchocken i Bachelor

av tramsfrans

Foto: TV4

Ingen kan väl ha missat att årets Bachelor-säsong varit det mest dramatiska som gått på tv sedan Hyséns. När man trodde att det inte kunde bli värre så slängs en ny krutdurk in i programmet i form av en gammal flirt till Simon, som sökt till programmet för att försöka vinna honom tillbaka! Expressen rapporterar om Olivia Nilssons ankomst i programmet och intervjun i Tjejerna avslöjar allt:

”Enligt Olivia Nilsson var de både inte tillsammans, så som i ett förhållande, men de dejtade och sågs vid upprepade tillfällen.

Hon berättar hur Simon Hermansson skickade en länk till henne om att han skulle vara med i ”Bachelor”, och att hon därefter bestämde sig för att söka direkt.”

Man kan iallafall inte hävda att det är något fel på självförtroendet när man söker till ett tv-program där en gammal flirt ska dejta 20 andra tjejer. Spontant tänker jag att man inte kan vara mer tydlig med att man har gått vidare än genom att ställa upp i ett dejtprogram där man ska dejta 20 andra, men jag antar att alla signaler kan tolkas olika!

Som vanligt är definitionen av ”ex” lite oklar i reality-tv. Ungefär som i Ex on the beach där ”exen” motsvarar folk som man kanske hånglat med någon gång i Magaluf för två år sedan, snarare än regelrätta förhållanden. Om ni frågar mig så är man inte ex om man inte haft ett förhållande med varandra, men det kanske är jag som är gammaldags!

”Men att de redan gjort slut en gång ser Olivia Nilsson inte som ett problem.

– Nej för vi gjorde ju inte slut för att det var något bråk, utan det kändes bara inte rätt eller bra just då. Det hade varit skillnad om vi hade haft världens bråk och sen inte haft kontakt efter, då hade jag nog aldrig sökt.”

Olivia hade ”nog” aldrig sökt till programmet om de haft ett jättebråk och brutit kontakten, men jag tolkar det som att dörren ändå inte hade varit helt stängd för att dyka upp i programmet som en överraskning!

Att Simon fick spela chockad när Olivia gjorde entré i huset känns dock aningen krystat, eftersom det var han själv som skickade länken till henne där det stod att han skulle vara med i programmet. ”Som man bädda får man ligga” är ett uttjatat uttryck, men här är det faktiskt befogat att använda.

Nu är årets säsong ungefär halvvägs och det är fortfarande väldigt många tjejer kvar i programmet. Ibland kan man nästan tro att produktionen medvetet håller kvar massa tjejer för att skapa drama och konflikter, men det skulle de nog aldrig göra!

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Malin Wandrell
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB