Startsida / Inlägg

Ellen Bergströms bebisavslöjande

av tramsfrans

Foto: Karin Törnblom

Ingen kan väl ha missat att Ellen Bergström är gravid tillsammans med Niclas Lij. Att bli välsignad med ett barn är troligtvis det största som händer i många människors liv, och om man är influencer så är det framförallt ett gyllene tillfälle till att göra roligt innehåll på sociala medier!

Ellen och Niclas gick ut hårt tidigare i höstas och avslöjade graviditeten med instagram-rebusen ”Ellen på smällen”, och sedan dess har alltihop varit en enda stor tokfest. Det senaste som hänt är att Ellen och Niclas avslöjat könet på den kommande aktuella bebisen i ett klipp på Instagram. Nöjesbladet rapporterar:

”I uppdateringarna på Instastory framgår det att hon har gett en lapp till en vän där könet på bebisen står nedskrivet.

Vännen har sedan förberett ett antal ägg som hon och pojkvännen Niclas Lij, 34, ska knäcka mot sina pannor för att få reda på om det är en pojke eller en flicka.”

Tiden då det räckte med en ultraljudsbild och ”det är en tjej!” är uppenbarligen över. I takt med att fler och fler influencers skaffar barn behöver man tänka ett varv extra för att nå ut och skilja sig från mängden, och därför har alltså Ellen och Niclas kommunicerat ut könsnyheten genom att knäcka ägg mot sina pannor.

”– Om det är gult och det är rått så är det en tjej. Är det blått och är rått så är det en kille, förklarar Ellen Bergström i videon.

Efter att ha knäckt 5 av 6 ägg är det tillslut bara ett gult kvar.”

Om ni inte redan förstått det så kommer alltså Ellen och Niclas att få en tjej nästa år. De hade ju bara kunnat säga det direkt men då hade det inte blivit ett speciellt tokigt klipp, eller hur?

Nu när alla i Sverige sedan länge har baby showers så är ”Gender reveal party” den senaste amerikanska trenden vi kommer importera. Att vara gravid utan att berätta könet är som att ha ett samarbete på Instagram utan en rabattkod! Vissa kanske kommer fortsätta vilja vara ovetandes, men då blir det inte några extra klick eller uppmärksamhet. Jag hoppas att folk klarar sig ändå!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB