Startsida / Inlägg

Svenska Hollywoodfruars återkomst

av tramsfrans

Foto: Nent Group

Ikväll är det dags, det är världspremiär för den nya säsongen Svenska Hollywoodfruar! Gunilla Persson, Maria Montazami, Elena Belle, Åsa Vesterlund och Siv Cotton återvänder till programmet, och kommer troligtvis inte hålla sams den här gången heller.

Om ni frågar mig så är nyckeln till en lyckad Hollywood-säsong att fruarna tvingas umgås så mycket som möjligt för att konfrontationen ska bli maximal. Ju mer tid de tillbringar tillsammans desto bättre, och champagnen får aldrig sluta flöda.

Vi minns alla frulunchen från 2016 när Gunilla Persson blev utsatt för ett ”mordförsök” av Åsa Vesterlund efter en diskussion om Åsas barnlöshet, men nu meddelar Åsa att det är slut med att vara privat på tv. Nöjesbladet rapporterar:

”Efter sin förra säsong av ”Svenska Hollywoodfruar” meddelade Åsa Vesterlund att hon aldrig mer skulle komma tillbaka. 

Tv-profilen kände att hon hade öppnat sig för mycket.

– Jag kände att det blev lite väl personligt. Dels det här med Gunilla och så det här med min barnlöshet. Det är en sak att göra tv men det blev lite väl personligt. Då kände jag att jag måste rida ut stormen. Jag var inte riktigt redo, säger hon.”

Om det är någonting man lärt sig så är det att en hollywoodfru aldrig menar allvar när hon säger att hon aldrig ska komma tillbaka! Spontant så känns det dock svårt att vara med i en realityserie om man inte vill vara personlig, eftersom det är vad hela genren går ut på.

”Nu är Åsa Vesterlund trots allt tillbaka i programmet efter en paus på en säsong. Den här gången vill hon inte prata om barnkampen. 

– Jag gick in i den här säsongen med att vi behöver inte prata om det, att nu ska vi göra det här roligt. En fräsch säsong. Men det kommer upp fler än en gång, säger hon.”

Åsa vill inte prata om barnkampen, men kommer ändå att prata om barnkampen. Det verkar alltså som att det mesta kommer vara sig likt även den här säsongen av Svenska Hollywoodfruar. Jag såg första avsnittet redan igår, och Gunilla kallade Åsa för ”spöke” på säsongens första frulunch. Fortsättning kommer troligtvis att följa.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Hanna Lindström
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB