Startsida / Inlägg

Pernillas och Biancas rider

av tramsfrans

Foto: Kanal 5

En av de stora fördelarna som kändis är att man får skriva så kallade ”riders” när man är ute och jobbar. En lista på olika önskemål, eller snarare krav, som man vill ha i sin loge för att man ska kunna arbeta!

Två kändisar som skriver riders är Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso, och i säsongspremiären av Wahlgrens värld ikväll så delar de med sig av kraven. Nöjesbladet rapporterar:

”Inför besöket begär arrangören att få ta del av Wahlgrens raider (en lista med önskemål på saker de vill ha i sin loge) och Pernilla samt Bianca tar då tillfället i akt att skriva ner en exklusiv önskelista.

– De måste ju tycka att vår rider är lite konstig. Det är en väldig blandning: Philadelphiaost, Krug (champagne reds anm.), stödstrumpor och Treo, säger Pernilla Wahlgren i programmet.”

Tokigt med en rider med flera olika sorters saker! Om ni frågar mig så har dock Pernilla en hel del att lära när det kommer till att ställa krav. Champagne är gott, men om man verkligen vill vara kräsen så borde man kräva en viss årgång, en Philadelhia-sort som inte finns i landet, eller annat som förstärker hur viktig man är. Det behöver inte vara så dyra saker egentligen, sålänge det är riktigt krångligt att fixa!

”Deras loge är dekorerad med den raider som Wahlgren har krävt och Bianca blir oerhört glad när hon får iphoneladdaren som hon skrivit upp på sin lista.”

En influencer som reser utan laddare till mobilen? Jag trodde jag hade hört det mesta, men man upphör aldrig att förvånas!

”Pernilla Wahlgren i sin tur får champagnen Krug och säger i programmet att hon inte visste om att det var en av de dyraste champagnerna.

– Vi skrev ju raiden mest på skoj och hade absolut inte blivit sura ifall något fattades. Det var den finaste raiden jag fått i hela mitt liv, säger Pernilla och får medhåll av Bianca.”

Ridern var bara på skoj! Den här typen av humor måste man troligtvis vara kändis för att förstå, men det är faktiskt jätteroligt att skriva en lista på saker man egentligen inte vill ha och låta någon fixa det.

Det är också viktigt att poängtera att de inte hade blivit ”sura” om något saknades, nu när de fick allt som de ville ha. Ödmjukhet är faktiskt a och o när man är kändis. Det har jag alltid sagt.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Felix Blom
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB