Startsida / Inlägg

Carolina Gynning tar jägarexamen

av tramsfrans

Det är sällan man läser något positivt om vapen nu för tiden, men det har inte stoppat Carolina Gynning från att meddela att hon ska ta jägarexamen och posera med ett gevär på Instagram!

Det här med taktkänsla är inte alltid lätt, och jag kan själv tycka att det är svårt att veta var gränsen går ibland. Att posera med ett gevär och skriva ”watch out” på Instagram efter att världen vaknat upp till nyheten om två masskjutningar i USA kanske dock inte var helt genomtänkt.

Som ni kanske förstår så landade inte det här jättebra i kommentarsfältet. Carolina Gynning tar dock kritiken med ro, och meddelar att hon faktiskt bara skjuter på en tavla och lägger till en skrattgråt-smiley samt ett hjärta. Det är bara på skoj!

Jag tänker absolut inte diskutera dilemmat kring huruvida man kan vara djurvän och jägare samtidigt eftersom det kan vara en komplicerad fråga, men Carolina Gynning verkar iallafall inte vara speciellt oroad över huruvida det går att kombinera hennes hippie chic-stil à la ”låt allt leva”-stil med jägarexamen.

Som vissa experter förklarade i kommentarsfältet så behöver en jägarexamen inte automatiskt innebära att man planerar att döda djur, men det känns ju ändå lite märkligt att gå igenom den kostsamma och tidskrävande processen att skaffa jägarexamen om man inte planerar att använda den?


Carolina Gynning har inte direkt hatat att posera med vapen på Instagram sedan träningen påbörjades, och det blir spännande att följa den fortsatta utvecklingen. Om hon mot förmodan planerar att faktiskt använda sin jägarexamen kan hon med fördel ta kontakt med Leif GW Persson och ge sig ut på fredsjakt efter deras kändisvinbråk tidigare i somras!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Felix Blom
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB