Startsida / Inlägg

Bianca Ingrossos långa färdigmat-väntan

av tramsfrans

Om det är någonting som verkligen kan förstöra en influencers dag så är det att behöva vänta på någon annan. Igår råkade Bianca Ingrosso ut för en väntetid på 40 minuter för att få en acai bowl levererad till sitt hem, och i en story på Instagram berättar hon mer om den tuffa händelsen.

Jag inser att jag slår in en öppen dörr här, men om restaurangen som gör acai-bowl ligger precis bredvid Bianca så kanske det bästa vore att gå dit själv och hämta maten..?

Troligtvis skulle den bli klar på en tredjedel av tiden, om det är det som är viktigt. Alltså istället för att låta ett underbetalt cykelbud cykla från andra sidan stan, hämta bowlen på restaurangen och därefter cykla några hundra meter hem till Bianca. Inte konstigt att det tar 40 minuter med alla de momenten!

Jag fattar att det är bekvämt med hemleverans, men om man klagar på att det tar lång tid när man själv inte orkar gå några hundra meter så har jag svårt att känna sympati för att man får vänta några minuter extra. Vill man ha mat snabbt går det troligtvis fortare att hämta den själv, istället för att kalla på hjälp via en app och vänta på att någon i närheten eventuellt ska acceptera leveransuppdraget.

I skrivande stund så är det oklart om Bianca beställde någon acai-bowl eller om hon blev avskräckt av väntetiden. Jag hoppas iallafall att allt löste sig i slutändan.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori, Patric Hamsch
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB