Startsida / Inlägg

Linda Lindorffs bondebesked

av tramsfrans

Hela Sverige badar i sol, men de allra svettigaste personerna i hela landet befinner sig troligtvis på en speeddejt under inspelningen av Bonde söker fru. Det är äntligen dags för bönderna att träffa sina brevskrivare!

Beskedet att inspelningarna har börjat har dock inte tagits emot positivt av alla. Linda Lindorff förtydligar på Instagram att det är kört om man skrivit brev till någon av bönderna och ännu inte blivit kontaktad av redaktionen.

View this post on Instagram

Det är väldigt många som har hört av sig med frågor om bönderna nu gjort sina val utifrån de brev de fått, svaret är ja. Jag vet att många känner att de personligen borde ha blivit uppringda av redaktionen med ett besked huruvida man är en av bondens favoriter eller inte men vi får tusentals brev till bönderna och redaktionen har inte möjlighet att höra av sig till alla. Därför skriver jag nu detta inlägg. De som blir kontaktade är dom som bonden är extra nyfiken på och de som sedan blir inbjudna till slottet är alltså bondens favoriter. De han/hon är mest nyfiken på. En annan fråga som jag får mycket är ifall alla våra bönder nu är här och ifall alla gjort sina val, svaret på det är att endast fyra bönder är här just nu de andra kommer att vara på Siggesta Gård för inspelning nästa vecka. Även dessa bönder har dock gjort sina val. Frågor angående mina kläder svarar jag på eftersom men hängselshortsen kommer från @gstarraw och den här jackan från @esstockholm den gröna toppen från @boomerang1976 Jag vill och försöker hinna svara på allt, så fortsätt ni ställa frågor så ska jag göra mitt bästa för att ge er svar. ❤️ Nu är det dags för gruppdejt! @bondesokerfrutv4 @tv4

A post shared by Linda Lindorff (@linda_lindorff) on

Det är inget nytt att deltagare i dejtingprogram brukar vara orimliga, men om man kräver personlig återkoppling och ett samtal från redaktionen om man inte blir vald till ett tv-program så är det troligtvis upplagt för besvikelse. Det kanske är tufft, men det är sanningen.

Man får göra många jobbiga saker om man jobbar på produktionsbolag, men att ringa upp hoppfulla personer och dumpa dem innan man ens har setts är oftast inte en del av arbetsbeskrivningen. Isåfall hade de troligtvis inte haft tid att göra något annat alls.

Om det är någonting man har lärt sig av alla Bonde söker fru-säsonger så är det dock att det aldrig är kört. När som helst kan det komma en dumpning, avhopp, eller otippad vändning, och TV4 kan ringa med oerhört kort varsel och fråga om man snabbt kan ta sig till en grisgård någonstans i Sverige.

Hoppet är alltså inte helt ute om du ännu inte blivit kontaktad av produktionen. Annars så vet jag att Gift vid första ögonkastet söker nya deltagare! Det är troligtvis inte speciellt svårt att komma med där, med tanke på hur svårt de haft att hitta kompatibla matchningar tidigare.

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB