Startsida / Inlägg

Carola släpper nyhet att hon ska släppa nyhet

av tramsfrans

Släpp allt du har, Carola har släppt nyheten att hon imorgon kommer att släppa en nyhet!

View this post on Instagram

Älskade vänner! Glad över att kunna meddela att jag imorgon kommer att gå ut med nyheten om en helt ny konsertform med mig i sommar på få och noga utvalda ställen runt om i landet! Så har du aldrig sett mig förut med mina största hits… hi hi SANT. Så himla glad och förväntansfull. Tänk att detta blir av. Helt nytt sätt för mig att tolka min låtskatt även om jag vet att 80-talet är superhype just nu i dess original utgåva. Men så här skulle jag själv vilja gå på konsert i sommar med mina vänner.. i gröngräset, på ett mysigt ställe med låtar från 80, 90 och 2000 – talet! Moget, vuxet och även modigt måste jag säga. På väg framåt med sånger vi älskar och minns. ??? (Jag kan ju inte sitta i slottsparken hela sommaren och vänta på att det ska bli jul igen! ) ?????? Imorgon får du reda på mer och vart jag kommer. Foto: Rickard eriksson – The one and only #rickarderiksson #sommarturné #exklusivakonserter #livenation #carola #främling #sägmigvardustår #gloria @rickard_eriksson_photo @livenationswe @kimhalling @markuswiking

A post shared by Carola Häggkvist (@carolaofficiell) on

Jag ska ge er en lektion i hur man släpper en nyhet om man är en svensk kändis, och det är att man först släpper nyheten att det kommer en riktig nyhet dagen efter! Då får man berätta samma sak två gånger!

Det är oklart vilken nyhet som Carola ska släppa imorgon, eftersom hon redan idag berättat vad nyheten är i sitt ”imorgon släpper jag en nyhet”-inlägg? Hon skriver ju klart och tydligt att det blir en turné med gamla hits!

I vilket fall som helst så är alltså ”nyheten” att en svensk artist ska åka på en sommarturné och spela låtar från förr! Har ni hört talas om ett så nyskapande koncept tidigare? Något som vore ännu mer chockerande är om turnén kommer till några större svenska städer!

Carola tycker iallafall att det är ”moget, vuxet, och även modigt” att uppträda med sina gamla låtar som hon redan vet att folk gillar. Jag vet inte hur våghalsigt det är att åka på en turné där man bara kör säkra kort, men jag antar att allting är relativt.

I sommar så är det fem år sedan Carola var med i Så Mycket Bättre, så det är helt klart dags att damma av låtskatten en gång till för att folk inte ska glömma Främling och Fångad av en stormvind. Efter det är det inte långt kvar till 2023, och då kan Carola åka på en ”40 år som artist”-turné och köra samma låtar en gång till.

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB