Startsida / Inlägg

Linda Lindorffs mystiska bondeträff

av tramsfrans

Allt tyder på att våren kommer tidigt i år, men oavsett vilket väder det är ute så har jag hittat ett antal nöjesrelaterade vårtecken!

Nya säsongen av Gift vid första ögonkastet har premiär på SVT nu på söndag (recension kommer självklart nästa vecka), och Linda Lindorff har tillfrisknat från sin blindtarmsoperation i Dubai (som visade sig vara gjord i onödan)!

Nu har Linda begett sig ut på vägarna igen för att träffa bönderna, och allt är som vanligt oerhört romantiskt.

View this post on Instagram

Här är han – bonde nr 1! Första mötet med en person säger mycket och den här 28-årige killen är något alldeles extra. Han har världens gosigaste kalvar som nästan åt upp med med sig kärlek, är helt blöt efter allt pussande i ladan ?? och så har dom blivit för att han är så gosig med dom. Anser att glada kor som får kärlek ger mer och godare mjölk – bara en sån sak. Glad och lättpratad är han, snygg och omtänksam med skidåkning och dans som största fritidsintressen. Han säger sig va lite blyg med mitt under det att vi dricker kaffe i köket bjuder han upp till dans och det blir både bugg och fox – med tillhörande gnugg och gnuss… och det så naturligt med en sån självklarhet att det inte gjorde mig det minsta generad. Det säger en hel del. ? Finns så mycket mer att berätta, hade också gärna visat framsidan men det får vänta tills det är dags på teve runt påsk. Men tro mig, det är värt att vänta på för P är ett riktigt bondekap! ❤️ Vet du redan nu om nån du tror skulle kunna va intresserad så tagga! Nu är vi igång! ❤️❤️❤️ #kärlek #åretsbönder #nyabönderna @bondesokerfrutv4 @tv4

A post shared by Linda Lindorff (@linda_lindorff) on

I Bonde söker fru så gäller inte samma regler som i verkligheten. I det vanliga livet hade man troligtvis blivit väldigt paff om en kille avbrutit en fika för en spontan svängom bugg på köksgolvet, men i Bonde söker fru är det inga konstigheter med lite gnuss och gnugg en grå måndagsförmiddag i februari. Det är SJÄLVKLART!

Sveriges bönder kan faktiskt behöva något att se fram emot i år efter förra årets tuffa sommar med torka och nödslakt. Mandelmanns fick slakta alla sina djur, och bonde-Simon blev dumpad på flygplatsen innan kärleksresan till Grekland. Det var ett tufft år för både bönderna och djuren, men nu vänder det!

Foto: Carolina Byrmo

Lagom till påsk får vi alltså veta vilka bönder vi får chansen att skriva brev till! Med tanke på att Bonde-Leonora redan varit med i programmet två gånger tidigare utan att hitta kärleken så är det inte helt omöjligt att det blir tredje gången gillt? Jag håller tummarna! Annars kan hon alltid ställa upp i Ensam mamma söker, ett dejtingprogram som hon hittills inte varit med i.

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Malin Wandrell
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB