Startsida / Inlägg

Helena Hysén talar ut om petningen från Hyséns

av tramsfrans

Ingen kan väl ha missat dramat som pågått i familjen Hysén, där Glenns exfru Helena är missnöjd över att hon inte längre får medverka i Hyséns. Ikväll sänds första avsnittet där Helena inte är med, och på Instagram har hon talat ut om hur det känns med versaler.

Jag vet inte hur ”skumt” det är att inte vara delaktig i ens ex realityserie när man inte ens pratar med varandra, men nu har det ofattbara alltså sjunkit in. Ett Hyséns utan Helena Hysén!

För övrigt så finns det ingenting som skriker mer ”vuxen person än att kalla Kanal 5 för ”TV5”. Wahlgrens värld-profilen Christina Schollin brukar alltid göra det, och Helena Hysén gör likadant. Vet verkligen inte Kanal 5:s egna profiler vad kanalen egentligen heter? Det borde ju vara det första man lär sig som realityprofil!

Nu återstår det att se vad man kommer fylla resten av Hyséns-säsongen med, eftersom Helena inte längre är delaktig. Tidigare fick hon bland annat bli filmad när hon stod utanför Antons port med hans rena tvätt, och det var ju onekligen väldigt dråpligt. Lite sådär ”haha, en mamma som tvättar åt sin 28-åriga son, tokigt!”. Fortsättning följer!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB