Startsida / Inlägg

Slut mellan Samir och Sigrid

av tramsfrans

Jag tror vi alla kommer minnas var vi var någonstans när vi mottog nyheten att Samir Badran och Sigrid Bernsons kärlekssaga är över. Vissa saker glömmer man aldrig, och på Instagram berättar Samir de tråkiga nyheterna.

View this post on Instagram

Jag skriver detta me gråten i halsen, sorgligt men sant. Att skriva ut detta i sociala medier bestämde vi tillsammans och vi väljer att berätta detta för att få färre frågor och att media/tidningar inte ska skapa sin egen förklaring till vad som hänt mellan oss. Såå, efter nästan 2 år mellan mig och Sigrid är det tyvärr slut…?:( De e hårt, jävligt hårt, men jag valde denna väg efter en hård jävla period i mitt liv och kände att jag behövde gå vidare. Jag kände inte att jag kunde ge mitt förhållande tillräckligt med tid och att jag behövde jobba mer med mig själv. Det är feeett jävla sorgligt och de kommer bli en jobbig tid ett tag framöver som man måste ta sig igenom men jag vet att detta var det bästa för oss båda även att det gör ont. Sigrid är den absolut bästa tjejen jag någonsin haft och jag har verkligen, utan att överdriva haft en sjukt jävla galen och rolig tid med henne. Jag vill och hoppas att vi någon gång i framtiden ska kunna fortsätta som vänner för jag vill verkligen inte förlora en så fin människa ur mitt liv! 🙁 du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta

A post shared by S A M I R B A D R A N (@samirbadrans) on

Det är såklart alltid tråkigt när förhållanden tar slut, och Samir och Sigrids uppbrott är inget undantag.

Jag vill dock se tillbaka på den fina tiden de fick tillsammans, och drömma mig tillbaka till våren 2017 när jag bloggade en gång i veckan om tidningsartiklar som sa att att de eventuellt var ihop trots att ingen av dem uttalat sig. Vilka minnen!

Därefter kom sommaren, och en av de första resorna tillsammans blev till spanska Benalmádena där de bland annat hälsade på Anna Book i hennes flärdfulla semesterlägenhet.

Ett offentliggörande i media dröjde dock, och det var inte förrän ett halvår senare i september 2017 som de erkände att de faktiskt var ett par på riktigt och startade en youtubekanal tillsammans. Därefter gick det fort, och en månad senare avslöjade de att de funderade på att skaffa barn.

2018 blev också ett händelserikt år i relationen. Båda tävlade i Melodifestivalen, Sigrid meddelade att hon hade ett hemligt vapen (som var Samir), och senare under våren släppte de en låt tillsammans med den romantiska titeln ”När jag ligger med någon annan”.

Efter förra sommaren blev det dock tyst. Ingen ny video kom upp på youtubekanalen, och Sigrid åkte till Småland och spelade in Farmen VIP med Anna Books dotter. Samtidigt blev Samir utbränd eftersom han och Viktor Frisk hade 74 spelningar på en sommar och försökte hamna i Guinness rekordbok.

Nu är alltså kärlekssagan över, men vi har dock kvar alla minnen och 5000 tidningsartiklar. Det är oklart vad som ska hända med den gemensamma youtubekanalen, men ikväll ska jag iallafall lyssna på ”När jag ligger med någon annan” och drömma mig tillbaka till tiden då kärleken blomstrade.

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Malin Wandrell
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB