Startsida / Inlägg

Jag gästar Musikhjälpen på onsdag!

av tramsfrans

Foto: Mattias Ahlm, Sveriges Radio

Idag börjar Musikhjälpen! Eftersom jag brinner för viktig samhällsinformation så vill jag även passa på att meddela att jag kommer att gästa buren på Stortorget i Lund på onsdag 12 december mellan klockan 20-21 på kvällen. 

Jag är inbjuden i egenskap av schlagerexpert så det kommer bli massa snack om Melodifestivalen, och hela timmen kommer vara oerhört glamourös. Som ni kanske redan vet så är jag tokig i Mello, och åker gärna tåg till Skåne i fyra timmar för att få prata om den.

Om ni vill kolla när jag gästar buren så blir jag väldigt glad! Jag har inte varit med om något såhär stort sedan jag fick vara gäst i Nyhetsmorgon 2015, och dit har jag ju inte fått komma tillbaka så förhoppningsvis går det här bättre!

EDIT: Skänk gärna ett bidrag till min bössa Tramsfrans schlagerbössa också som jag glömt att tipsa om!!!!! Kram<3 

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB