Startsida / Inlägg

Gunilla Persson utfryst från Biggest Loser VIP-chatten

av tramsfrans

blvipFoto: TV4

Som ni alla redan vet är kändis-Sverige fyllt av hemliga, exklusiva klubbar och sällskap som många av oss vanliga dödliga bara kan drömma om att få vara en del av. Ett av dessa prestigefyllda forum är chatten där Biggest Loser VIP-deltagarna kommunicerar med varandra och utbyter hemligheter på en oerhört frekvent basis.

Chatten har länge varit sekretess-stämplad på grund av den känsliga informationen som delas, men nu har en av hedersmedlemmarna i den innersta kretsen tagit bladet från munnen och berättat mer om det exklusiva forumet. Expressen rapporterar:

”Kontakten förs enligt Moraeus via en chattgrupp, där deltagarna peppar varandra och ger träningsråd. Med tidigare ”Idol”-deltagaren Magnus Schönberg planerar Moraeus att kanske skriva låtar, och dessutom väntar olika projekt med kocken Alexandra Zazzi och Carl-Jan Granqvist i framtiden.”

Det här var nästan mer juicy än vad jag hade kunnat drömma om! Lite som ett C-kändis-illuminati där deltagarna planerar olika ”projekt” tillsammans, som sedan kan pitchas in till tv, radio och poddar för att garantera gruppens överlevnad i framtiden. Att ”planera” att ”kanske” skriva musik tillsammans låter hoppfullt!

Alla är dock inte inbjudna i gemenskapen. Enligt Gunilla Persson har hon inte blivit tillfrågad att vara med i chatten, trots att hon också varit med i programmet. Expressen har pratat med Gunilla.

”Vet du vad det är för typ av chatt?

– Jag vet inte, det kan du ju fråga dem. Jag är inte bjuden i alla fall. Jag vet inte vad det är, men de säger att de chattar med varandra. Jag är dock inte bjuden.”

Att Gunilla inte ens vet vad de pratar om i chatten tyder verkligen på att informationen är hemligstämplad. Jag har faktiskt ingen aning om varför Gunilla inte är bjuden, men jag tycker det är fult av de andra deltagarna att utelämna henne från gemenskapen. Tål de inte starka kvinnor? Deltagarna borde verkligen vara bättre föredömen, speciellt med tanke på att många barn ser på programmet.

”Gunilla Persson hoppas få en inbjudan till chatten nu när hennes mamma mår bättre, och vädjar nu till chatten:

– Är det någon som vill bjuda in mig i chatten så har jag mer tid nu, säger hon.”

Jag tycker faktiskt att Gunilla ska hålla huvudet högt och inte gå med i chatten. Även om hon skulle få en inbjudan nu när deltagarnas mörka chatthemlighet är ute, så är det bäst att spela svår. Vem har tid att sitta och utbyta proteinshake-recept med Kalle Moraeus och Alexandra Zazzi när man har fullt upp med annat?

Dessutom blir det krångligt med tidsskillnaden i och med att Gunilla bor i Los Angeles, och att vända på dygnet är jättefarligt eftersom man riskerar att utveckla dåliga vanor om man är uppe sent på natten. Av den anledningen tror jag faktiskt det är bäst för alla om Gunilla avstår från chatten.

Foto: TT

Det är oklart om medlemmarna i BL VIP-chatten även sammanträder under fysiska möten, men om de gör det så ses de säkert högst upp i tornet på Stockholms stadshus. Kom ihåg var ni hörde det först.

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB