Startsida / Inlägg

Venice Beach

av tramsfrans

venicebeach1Foto: TV4

Släpp allt ni har, det kommer komma en ny realityserie till TV4 Play där barn till kändisar medverkar! Serien heter Venice Beach och kommer handla om hur härligt det är i Los Angeles. Expressen rapporterar:

”Montazami-systrarna är två av sju svenska tjejer som är med i nya satsningen ”Venice beach” på TV4 Play.

I programmet får tittarna följa de sju tjejerna igenom deras liv i Los Angeles. Sara Montazami menar att hennes liv är ”precis som på film” – något hon och systern Hanna nu vill dela med sig av i programmet.”

Det här tycker jag ska bli spännande! De flesta realityserier brukar handla om att kändisar ska försöka vara normala och göra vanliga saker, men enligt Sara Montazami är hennes liv ”precis som på film”. Här ska det inte vara realistiskt, det ska vara tvärtom!

”– Vad jag älskar med Venice är att du kan vara precis den du är utan att någon lägger sig i. It is just like the movies. I vårt liv är vi alltid ’all over the place’ och har så mycket på gång hela tiden. Ni kommer verkligen att få smaka på vad ett liv i Venice innehåller, säger Sara Montazami.”

Sara Montazami måste nog vara den enda personen i hela världen som tycker att man kan ”vara precis den man är” i Los Angeles utan att någon bryr sig. Jag har aldrig varit där, men jag trodde det var precis tvärtom? Är inte Los Angeles den ytligaste staden i hela världen?

Som tur är så är det lätt att vara precis den man är i Los Angeles om man är rik och snygg! Det är verkligen otroligt hur mycket det underlättar med några miljoner på banken och ett härligt leende.

Jag ska dock inte vara allt för kritisk till programmet innan det sänts. När jag var tonåring älskade jag Laguna Beach och The Hills på MTV för att det var drama och äkta känslor, men jag får känslan av att Venice Beach snarare kommer vara som Playmakers? Typ ”hejhej här är mitt härliga liv i lyx, och det är alltid fint väder också!”.

Venice Beach har premiär tisdag 6 november på TV4 Play. Äntligen får vi se personer som är ”all over the place” i en realityserie!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Felix Blom
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB