Startsida / Inlägg

Margaux Dietz visar upp senaste influencer-trenden

av tramsfrans

Alla vet att influencers tillbringar alla sina dagar med att göra ytterst meningsfulla saker. De kan till exempel beställa in jättemycket mat på restaurang enbart för att fota den, och därefter slänga den eftersom det är onyttigt med för mycket kolhydrater.

Nu har det dock kommit en ny influencertrend som handlar om något helt annat, och på Instagram visar Margaux Dietz upp det allra senaste.

Det absolut trendigaste man kan göra hösten 2018 är alltså att ramla ut från bilar på parkeringsplatser och dra med sig valfritt antal lyxartiklar i fallet. Eftersom Margaux Dietz vill ha en folklig image så har hon dock bytt ut lyxartiklar mot förbrukningsvaror som toalettpapper och snabbmakaroner så att följarna ska kunna relatera.

I kommentarsfältet så garvar folk läppen av sig i vanlig ordning. Haha! Så tokigt att ligga ner på asfalten bara sådär! Haha snabbmakaroner! Blöjor på marken! Det är så himla knasigt vad folk hittar på nu för tiden!

Hittills har jag inte sett några fler svenska kändisar haka på trenden, men det är troligtvis bara en tidsfråga innan det händer. Någon måste bara berätta för dem att det är trendigt först.

Om ni ser en influencer ligga och åma på asfalten utanför ert lokala köpcentrum så vet ni alltså vad det är frågan om. De har inte blivit mystiskt sjuka och behöver hjälp, de håller faktiskt på att jobba med något viktigt.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB