Startsida / Inlägg

Svenska Hollywoodfruar – Återträffen del 2

av tramsfrans
7f90c1f1-0e17-42d7-8b94-1089a0b9c9bb

Förra veckan återförenades ett större antal svenska hollywoodfruar från säsongerna som gått. Målet var att rensa luften med Martin Björk och reda ut gamla konflikter som alla glömt förutom fruarna själva. Förra veckan fick vi till exempel veta att de andra fruarna inte alls tycker att Gunilla Persson bor fult, och vi fick se slowmotionbilder på när Åsa Vesterlund kastade ett vinglas under en frulunch. Den här veckan träffades en ny uppsättning fruar, och nedan kommer en sammanfattning av vad som hände.

1: Anna Anka går till attack. Anna Anka tycker att Svenska Hollywoodfruar var ”mycket tråkigt” och ”flams” under de tio säsonger då hon inte var med. Maria Montazami kontrar försiktigt och konstaterar att de aldrig hade fått fortsätta spela in så många säsonger om programmet inte varit en succé. Anna är fortsatt tveksam.

2: Maria Montazami öppnar upp om äktenskapet. Maria berättar att hennes och Kamrans äktenskap är helt otroligt stabilt. Enda gången det var lite dåligt var när Maria var med i Let’s Dance och hon sa ”jag kommer tillbaka om en vecka!” och var borta i 11 veckor samtidigt som de renoverade hela huset. Hon kunde ju inte ha vetat i förväg att hon var den mest folkkära personen i hela Sverige!

3: Åsa Vesterlund berättar om sin författarkarriär. Åsa har skrivit två stycken barnböcker om sina hundar och har skänkt ALLA intäkter till välgörenhet ”till skillnad från vissa andra”. Vad menar ens Åsa med det? Är författare som tar pengarna själva sämre människor? Enda anledningen till varför Åsa kan skänka pengarna till välgörenhet är ju för att hon blir försörjd på annat sätt? Tyvärr så är det oklart hur många miljoner dollar som Åsa har dragit in under sin lukrativa författarkarriär.

4: Anna Anka berättar om broskbranschen. Eftersom Åsa skröt om hur bra det går med affärerna så var Anna Anka tvungen att berätta att ett svenskt företag har börjat sälja brosk-tillskott och tjänat ”miljontals dollar” på det. Tyvärr så är inte Anna involverad över huvud taget i deras verksamhet, så det är oklart varför hon berättar det. Hon vill iallafall poängtera att hon SKULLE ha kunnat tjäna flera miljoner på sitt broskätande bara hon hade velat. Hon var först!

5: Fruarna bråkar om botox. Det här kanske kommer som en chock för er, men många av fruarna har sprutat in botox i ansiktet. Jag vet att det är svårt att tro, men det är sant! Gunilla tycker dock att botox är ”skit”. Vad är det här för diskussion egentligen, är det 2008? Att gilla botox kan knappast anses som kontroversiellt nuförtiden.

6: Poledancingbråket. Päivi Hacker berättar hur fantastiskt det är med poledancing. Anna tycker det är ”slutty”, och Päivi tycker att det är en gammaldags åsikt eftersom det numera är en respekterad träningsform som man till och med kan tävla i. Redan här förstår man att de inte kommer komma överens, och det slutar med att fruarna gormar och bråkar om huruvida poledancing uppstod på strippklubbar eller inte.

7: Nakenbråket. Martin Björk visar klipp från när Siv Cotton fotograferades naken under en photoshoot. Siv visade inte allt, men Anna tyckte inte att det var classy. Siv kontrar med att Anna inte är speciellt classy heller eftersom det enda hon gör är att prata om sex hela tiden. Därefter urartar situationen, och vi får inte höra vad någon säger eftersom TV3 har beepat allt. Kort därefter stormar Anna ut ur studion och kommer inte tillbaka. Enligt Gunilla Persson på Instagram är 90 procent av bråket bortklippt.

Programmet avslutades med att Gunilla konstaterade det varit ”otroligt otrevligt, och nu får vi inte se något mer av Svenska Hollywoodfruar i år. Nu får vi förhoppningsvis några månaders vila innan helvetet brakar loss igen!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB