Startsida / Inlägg

Biggest Loser VIP – Avsnitt 7

av tramsfrans

blvipFoto: TV4

Förra veckan tvingades Gunilla Persson lämna Biggest Loser efter ett svek från de andra deltagarna då samtliga röstade ut henne. Egentligen ville jag sluta följa programmet då, men nu är det så få avsnitt kvar att jag lika gärna kan hålla ut till slutet. Därför kommer här en summering av vad som hände ikväll!

1: Erik Hörstadius bryter sin fasta. Förra veckan åt inte Erik någon mat på 100 timmar förutom två basilikablad. Samtidigt låg han i hårdträning, och kollapsade till sist på gymmet eftersom han inte ätit på 4 dagar. I kvällens avsnitt meddelar Erik att han bryter fastan, men bara för tränar-Mickes skull. Inte för sin egen skull! Tränar-Micke var oroad, så Erik är schysst och äter ett ägg för hans skull. Snällt!

2: Deltagarna tävlar individuellt. Tidigare avsnitt har deltagarna tränat i lag, men eftersom det bara är fem deltagare kvar nu så får deltagarna tävla individuellt. Kalle Moraeus konstaterar syrligt att det inte blir så stor skillnad för honom eftersom han varit i samma lag som Gunilla Persson.

3: Finalchocken. I ett brev avslöjas det att endast två deltagare kommer att vara i finalen. För deltagarna kommer det här som en stor chock, eftersom de av någon anledning trodde att det skulle vara tre (?) stycken i finalen. Vilken chock att ett finalprogram endast kommer stå mellan två deltagare! Så brukar det ju aldrig vara på tv!

4: Frågesport. Veckans tävling är en frågesport där deltagarna ska svara på frågor om sin vistelse på slottet och vad de fått göra hittills, och om man svarar fel på en fråga får man göra 15 squats. Kalle konstaterar att han ”skriker nej med hjärnan men hör munnen säga ja”, och det slutar med att Erik vinner och får ett minuskilo till nästa veckas invägning. Erik berättar att minuskilot kom vid ett bra tillfälle, eftersom han numera äter mat och inte längre fastar.

5: Deltagarna beger sig ut i vildmarken. Deltagarna ska ut på äventyr, och blir uppmanade att packa ryggsäck för två dagar i vildmarken. Deltagarna är lättade över att få komma iväg en stund, och tror att de inte kommer behöva träna i skogen. Hahahahahaha! ”Kul att vara tillsammans och se hur vi klarar oss i den här situationen” säger Kalle eftertänksamt.

6: Alexandra Zazzi hittar mat. När deltagarna kommit till lägret så hittar Alexandra en låda med mat i skogen, och blir helt till sig och berättar att de inte hade någon mat när hon var med i Robinson för 20 år sedan. Trodde Alexandra att de skulle få svälta i skogen i två dagar? Samtidigt så bygger Erik Hörstadius en toalett i skogen lite längre bort, troligtvis för att produktionen tvingat honom.

7: Tränar-Micke kommer och stör. Till deltagarnas stora fasa så kommer tränar-Micke ut till vildmarken för att träna med dem. Erik beskriver det som att ”ett troll kom traskandes i skogen”, och Kalle tränar så hårt att hans knä vrids. Efter avslutat träningspass så samlas deltagarna kring lägerelden. ”På busskurerna gör de inte reklam för heroin, men delicatobollen är där” konstaterar tränings-Micke allvarligt, och deltagarna nickar eftertänksamt och verkar tycka att det är det smartaste de hört på länge. Efter att Micke pratat färdigt tar Kalle Moraeus plötsligt fram en gitarr (hur fick den plats i ryggsäcken?) och deltagarna sjunger med i Ted Gärdestads ”Sol vind och vatten”. Tyvärr så är det ingen som kan texten ordentligt.

8: Anna Book gör comeback! I en teaser inför nästa vecka får vi se hur Anna Book kommer till slottet och överraskar deltagarna! I egenskap av den enda BL VIP-vinnaren i världshistorien så ska Anna inspirera deltagarna och berätta om hur man får en hälsosam livsstil. Det ser jag verkligen fram emot!

Tyvärr så kände jag en oerhört stark saknad efter Gunilla Persson i kvällens program. Hon hade verkligen hatat att vara i skogen tillsammans med de andra deltagarna, och det hade varit fantastisk tv. Jag längtar redan till finalen då hon kommer tillbaka för en sista återförening med gänget!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB